"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hylätyllä radalla treeneissä

13.4.2012 23:25

Näin on. ”Kovatasoisten” kisojen kausi alkaa tästä. Toki Hollanti oli kovatasoisempi kuin aiemmin (ei ainoastaan oman sijoituksen vuoksi), mutta Köpis on eri maailmasta. Rata on ihan hyvä, muutamia erikoisuuksia sieltä löytyy, mutta pääsääntöisesti hyvää frisbeegolfia, joskin vähän tasaista.

Tänään perjantaina oli treenipäivä ja rataan tutustuminen. Muut Suomi-pojat saapuivat jo aamusta, meikäläinen parahiksi alkaville vesisateille iltapäivällä. Se vähän haittasi treenaamista, mutta sainpahan ainakin olla rauhassa, radalla ei muita näkynyt.

Ei ristin sielua missään, ja oli vasta alkuilta.

Rata on osittain tuttu, samoja väyliä kuin aiemminkin. Uutuuksiakin on, hyviä ja huonoja. Vanhojen joukossa on myös hyviä ja huonoja. Välillä ei ole väylää laisinkaan, ja välillä vähän enemmänkin. Hieno täällä on pelata. Tämä väylä jakaa vahvasti jo mielipiteitä, itse tykkäsin

Treenikierroksen tavoitteena oli käydä heittämässä kaikki väylät läpi ja saada suurpiirteinen tuntuma rataan. Siinä onnistuin, joitain hienoisia kysymysmerkkejä sinne vielä jäi, varsinkin kun iltapäivän sade vei tuulen mennessään ja tyypillisesti täällä kyllä tuulee. Voipi olla että huomenna ei tunnu enää yhtään niin kivalta kuin tänään.. Paistaa se päivä risukasaankin, väylälle nro 26 siirtyessä taivaskin alkoi valjeta.

Viime vuoden muistot Köpiksestä ovat huikeat (eikä positiivisessa mielessä). Tänä vuonna pyrin oppimaan virheistä. Tänään kuitenkin rataan tutustuessani jouduin toteamaan, että jollei (kun ei) ole vielä ihan terävimmillään, täällä voi tulla aika isojakin kaloja huolimattomuudella. Varsinkin kun monet väylät vaativat enemmän kuin yhden hyvän heiton  (eli sitä parasta frisbeegolfia) hyvään suoritukseen – edes tuurilla ei siis voi oikein onnistua. Huomenna startti 8.30, huippua!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *