"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Helppoja birkkuja

11.5.2013 00:27

”birkut eivät ole mitenkään mahdottomia, usein jopa suht helppoja”. Just. Tämän oman teoriani osoitin tänään käytännössä hyvinkin vääräksi, birkut ovat kiven alla, jos heittää minne sattuu.

Kisan toinen kierros alkoi mukavasti, kun kakkosväylällä avasiin 3 metriin ja otin heti kuuluisan helpon birdien. Kolmosella en osunut ränniin (taaskaan) ja bogi siitä. Pelasin muutaman väylän peruspar:ia, kunnes kasilla alkoi tapahtua. Kasiväylä on lyhyt par-4, jossa pitäisi heittää kaksi 70-metristä heittoa putterilla ja nostaa birkkua. Avaus täysillä oikealle pöheikköön 25 m tiistä. Kakkosheitolla jouduin tyytymään siihen, että pelaan järkevästi pikkunäpyn väylälle ja otansiitä sitten par:in. En ottanut. Järkevä pikkunäpy löysi uuden pöheikön, josta uudestaan polvelta heittämään. Draiverilla täysillä kiinteän radan tiitolppaan (sehän on 30 cm korkea), josta metsään. Metsässä sentin korkuinen heitto 15 metriä eteenpäin ja sitten vihdoin korille ja kutosta korttiin. Siinä oli nielemistä. Yhden väylän pelaaminen kesti ehkä kolme kertaa pidempään kuin normaalisti kun meikäläinen painoi pöheiköstä pöheikköön.

Kasiväylä löytyy kartan yläreunasta:

Heti kympillä pääsin 6-metriselle birdiepolviputille kalastelemaan pointseja takaisin, mutta sekin livahti ylärautaan. Väylällä 11 avaus puukimmokkeesta sellaiseen rypelikköön, että jouduin pelaamaan melkein takaisin päin päästäkseni väylälle. Bogia korttiin. 12:lla avaus löysi jälleen ihan uusia ennennäkemättömiä paikkoja. Matkailu avartaa.

Muutaman maanuoliaisen ja väärään suuntaan lähteneen draivin jälkeen väylällä 17 onnistuin kalastamaan itselleni hyvän birdien, ja 18:llakin draivi tuntui hyvältä. Se luonnollisesti päätyi kuitenkin puun taakse, josta jälleen polvelta taitelin 12 metriin ja jouduin tyytymään par:iin. 2 birdietä, kaksi bogia ja yksi tupla. Tylsähköä, varsinkin kun heitot lähti minne sattui. Lähipelissä ei ollut mitään vikaa, en tosin päässyt sitä paljoa kokeilemaankaan kun kaukopelin ongelmat estivät..

Suomalaisesitykset olivat melkoisen hyviä tänäänkin Leo ei pysynyt ihan ykkösryhmän tahdissa, häviten kaksi heittoa kärjelle. Nyt matkaa ykkössijaan siis 4 heittoa. Lassi paransi otteitaan eilisestä ja pelasi hienon 59:n -> jaetulla 8:nnella sijalla Leon kanssa!

Huomiselle on teemansa:


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *