"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeevuosi 2010 avattu

14.1.2010 22:55

Pidennetyltä joululomalta on ollut aika palata takaisin sorvin ääreen ja bägin kantamiseen. Arviolta neljän viikon tauon jälkeen eilisen illan hallivuoro oli kovaa koulua. Huolellisen ja pitkän lämmittelyn (jottei tule vammoja tässä vaiheessa) jälkeen muutaman kunnon draivisetin jälkeen olin jo aika hapot. Heittäminen siis väsytti lihaksia niin paljon, että pakko oli pitää välillä tauko. Tauon jälkeenkään ei montaa settiä tarvinnut heittää.

Uupumisen tunnetta ylävartalossa ei usein tunne heittäessä. Olen keskittynyt hallitreenissä vain mahdollisimman kovaa heittämiseen. Ilmeisesti vastaavaa tulee harvemmin tehtyä ulkona; monesti jää katselemaan miten kiekko lentää ja ennen kaikkea mihin se lentää. Pressu vie tehokkaasti huomion siihen, mihin haluaa. Ulkoisia ärsykkeitä ei ole.

Kinkunsyöntitauko on ollut selvästi pisin tauko heittämisessä vuoteen, ja täytyy sanoa, että tuntuu hartioissa siltä. Hartiat, yläselkä ja olkapäät on aika arat, mutta tällaista se taukojen jälkeen. Ei pitäisi pitää taukoja..

Huolimatta työtä tehneistä hartioista innostus jatkui tänään ja piti kokeilla hankigolfia. Turun ravintolakeisari, entinen menetetty lupaus, joka on elänyt hiljaiseloa frisbeekilpailurintamalla pari vuotta, tuli ja pesi meikäläisen mennen tullen. Tuo puhelinkorvallaputtaamisen asiantuntija onnistui pelaamaan 4 heittoa paremmin ja hukkaamaan kaksi kiekkoa vähemmän. Itse hukkasin Pro Bossin lumihankeen neljännellä väylällä ja jokainen heitto oli vähällä hukkua, kun lunta Lausteelta löytyi n. 20 senttiä. 13:lla väylällä DD:kin upposi hankeen ja maku meni täysin. Talvella on ihan kiva heittää, jollei ole lunta. Tommin tulokseksi 16 väylällä tuli 63 ja mulle 67. Jos on pelannut 18 väylää joskus 12 heittoa paremmin, niin tulos ei ihan tyydytä, mutta on nyt sentään tammikuun 14. Olihan se ihan hauskaa, tavallaan..

Ensi viikolla koittaa paluu myös punttisalitreenaamisen rytmiin. Massaa olen onnistunut keräämään 3-4 kiloa lisää, joten olen onnistunut tekemään jotain oikein. Punttisalikuuri jatkuu tiukkana vielä n. 8 viikkoa, mutta sen jälkeen pitää loiventaa Hollannin kisoja varten. Kohtahan alkaa jo kisakausi!


2 kommenttia:

latedog | 13:05 26.01.2010

Niin unohdin. Ehkä tahallaan, ehkä en.. :)

Tonmi | 00:38 15.01.2010

Unohdit mainita, ettet voittanut minua yhdelläkään väylällä... ;)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *