"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Every day I’m struggling

5.10.2012 06:53

Kova päivä. Aamulla oli pilvistä ja viileää, kiessin alkaessa vajaa 30 astetta lämmintä. Flunssa yhdistettynä tähän helteeseen ei ole parasta.

Kierros alkoi ihan maukkaasti, neljän väylän jälkeen pari alle, kaksi birdieputtia oli painunut ylärautaan. Nelosella heitin turnauksen parhaan avauksen, rolleri kiipesi mandopuun ohi (ei siis varsinaisesti ohittanut vielä mandoa, mutta jatkoi matkaansa sen ohi eteenpäin). Lähes suora lähestyminen jäljellä, mikä on melko harvinaista ko. väylällä. tosin se 8-metrinen putti painui siihen yläbanderolliin, birdie jäi ottamatta.

Parin lampilipsautuksen jälkeen kuumuus alkoi tehdä tehtävänsä ja uupumus iskeä. Pelasin tylsää par:ia ja 9 väylä jälkeen olin par:issa. Kympillä saariyritys oli luokaton, ja silloin ymmärsin, ettei voimat olleet ihan enää entisensä. Väylältä 12 onnistuin poimimaan birdien (ensimmäinen sitten väylän nro 3) kolmella helpolla perushyssellä. 888:lla sen sijaan draiviteema jatkui millin korkuisena ja bogia korttiin. Mielessä pyöri vielä selvästi pari alle par:in tulos, kunnes kävi toisin.

15:llä millin korkea avaus jäi herkulliseen paikkaan, outin reunaa pitkin pystyy heittämään forerollerin näppärästi jopa putille. Ensimmäinen yritys kääntyi välittömästi kohti outtia tuulen avustamana, ja uutta pannua kassista. Toinen yritys osui outtinaruun ja muutti siitä suuntansa suoraan outtiin. Kutosta korttiin. Pienellä kiristyksellä sain vielä pari hyvää birdietä loppuun, mutta lopputulos jäi puolilaiskaksi 69:ksi. (1 päälle radan par:in, projected scoreen nähden 0).

Uupumus iski. Onnekseni täällä on nyt kevennetty outtisääntö, olisi tullut rumaa jälkeä stroke&distancella. Nyt 69 ei näytä yhtään niin pahalta. Huomenna sijalta yhdeksän tekemään nousua kohti kärkeä.

Suomalaisten joukosta löytyi tänäänkin hyviä suorittajia. Seppo ja Jalle heittivät hyvät 7 alle kierrokset ja ovat hyvin pelissä mukana. Jussi putosi sijalle 9, mutta huomenna noustaan.

Päivä päättyi Averyn ja Jussin Deep in the game -”klinikkaan”. Mielenkiintoista keskustelua käytiin mm. ratasuunnittelusta. Deep in the game -episodit ovat mielenkiintoista katsottavaa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *