"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

European Open

26.7.2011 12:10

Suurin ja kaunein on ohitse. Finaalikierrokselle lähdin tilanteessa, jossa vain unelmapelillä olisin pystynyt tekemään merkittävää nousua. Kaksi sijaa ylöspäin matkaa oli neljä heittoa. Eipä siinä, Markus Källströmin, Miko Fyhrin ja Pasi Koivun kanssa samassa poolissa -> luvassa oli hauska kierros.

Kierroksen alku oli pelillisesti tylsähköä. Etuysi kuitenkin kaksi alle kolmella birdiellä ja yhdellä bogilla. (kutosväylästä jäi kohtalaisen huono maku, onnistuin ottamaan vain yhden birdien muuten taisin pelata sen aina yli par:in. Väylä on siitä huolimatta yksi hienoimmista.) Kasillakin birdie oli aika hyvin tarjottimella, mutta sipuli petti lähestymisessä ja lipsautin puuhun.

Peli kulki, aurinko paistoi ja otin pari böördiä lisää. Väylällä 12 (saariväylä) oli mahdollisuus upottaa kaikki haaveet. Avaus jäi vähän lyhyeksi yltyneen tuulen vuoksi, laskujeni mukaan saaren piti olla kuitenkin riittävän lähellä. Ensimmäinen PD paaliin. Eipä tässä, vedän PD2:lla, niin ainakin riittää. Lipesi, ei toivoakaan. Pulssi kohosi jo jonkin verran. Verenpainelääkkeet kassista ja uutta PD2:sta kouraan. Sekin lähti hitusen oikealle, mutta tuli armeliaasti juuri ja juuri paalin yli, pomppasi paalia vasten ja jäi sisälle. Putti sisään ja bogi. Saumat oli pahempaan, mutta onnekseni pelastin.

13:lla avaus 4 senttiä outtiin ja par. 16 väylän jälkeen olin aika hyvässä vauhdissa; 5 alle. 17 gameplän sanoo, että heitä midarilla ja pelaa kolmonen. Päätin kuitenkin vähän kokeilla, itseluottamus oli kohdallaan. PD:llä avaus, lopputulos vähän huonompi kuin midarilla. Nöyrästi kolmosta korttiin, vai kui? Lähestyminen 5 metriä pitkäksi, putti vastatuuleen. Hyvän tuntuinen putti, pohja edellä -> nousi yläpantaan. Nelonen. Viimeisellä väylällä hyökkäsin, mutta vähän ujosti, pääsin kympistä puttaamaan birdietä korotettuun koriin. Oikealle ylös, muttei jäänyt. Onneksi osui, mutta punainen lippu olisi heilahtanut.

Lopputulokseksi 60, ja sijoitus jaettu 16. Kokonaisuutena kisaan olen varsin tyytyväinen. Kaikki kierrokset yli tonnin reitattuja, tasaisen hyvää peliä koko ajan. Kaksi tuplabogia, ei sen pahempaa. Nekin tulivat molemmat ensimmäisellä kierroksella. Peli parani loppua kohden koko ajan. Taitaa käydä siten, että pitää varata lennot British Openiin..

European Open tapahtuma oli Euroopan suurin, kaunein ja mahtavin. Jussi & co. teki järjettömän työn vain pelaajien takia, suuri kiitos siitä! Seppo veti urheiluruudussa hyvät setit ja noin puoli miljoona ihmistä näki frisbeegolfia. Tästä tulee vielä aika suurta.

Kiitos yhteistyökumppaneilleni:

Intersport Megastore Länsikeskus

Discmania Golf Discs

Suomen kuumin nimi on muuten Seppo Paju. 8. sija, toiseksi paras eurooppalainen ja helposti paras suomalainen. Nikko Locastro ja ketä näitä muita nyt oli, jäi jo selän taakse. Seppo lähtee MM-kisoihin ensi viikolla, onnea matkaan!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *