"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Erikoinen kiessi

28.8.2009 23:38

Ykkösväylä jännitti ihan niin kuin aina. Perushysse saareen – taas takarajalle – helpotti oloa kummasti. Edes obvitoset seuraavilta kahdelta väylältä ei heikentänyt mieltä, vaan niiden jälkeen taas pari kakkosta. Etukutosen jälkeen mentiin scoreteltalle. Yksi alle radan parin, ihan kelpo.

Sitten alkoikin tapahtua. Tuplamando koitui tällä kertaa kohtalokseni. Vähän ujo hysse vasemmalta ohi. Sama homma uudestaan ja Talin kauhukuvat alkoivat vilkkua mielessä. Seuraavan osuin ränniin ja taistelin itselleni kasin. noh, kolme yli parin ei ole periaatteessa vielä paha, ja edessä oli neljä kakkosen väylää.

Kasilla sain perus onnettoman skipin (35 cm) ja putti 15 metristä ei osunut edes koriin. Ysiltä sain helpohkon kakkosen. Kympin avaus jäi 20 metriin, putti alarautaan.. Väylällä 11 avaus jäi 30 metriin. En yrittänyt sisään, kunnes kiekon irrottua kädestä se näyttikin ihan hyvältä. Sinne meni ja kakkonen korttiin.. 12. väylällä putti 12 metristä sisään.

Peruspeliä taas muutama väylä, kunnes 16. väylällä taas säväytin. Hieno avaus, todella kehno lähestyminen 20 metriin. Putti sisään. Tuntui uskomattomalta. Siinä vaiheessa olin pelastamassa itselleni varsin kelpo kierrosta, olin kaksi alle. 17. väylän avaus ulos ja haaveet tuntuivat murskaantuvan. Kelpo lähestyminen 20 metriin ja taas putti sisään, nelonen korttiin. Viimeiseltä vielä kolmonen ja tulos 58 kaikkien vaiheiden jälkeen ei ollut hirvittävä pettymys.

Puttitarinat kuulostaa uskomattomilta ja sitä ne onkin, mutta ne ovat täyttä totta. Tällaista ei tapahdu kovin usein.

Viisi heittoa taitaa olla kympin sakkiin, joten huomenna pitäisi heittä alle 55 niin pääsee taistoihin mukaan. Tiivein kärki karkasi mandojen vuoksi vähän liian kauas. USDGC-paikka on kuitenkin kahden heiton päässä, joten tärkein tavoite on yllättävänkin lähellä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *