"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

EM-kisojen alkulöylyt

19.8.2014 23:19

Matka alkoi taittua ma-aamuna klo 3. Oli vähän raskas matka, mutta uni tuli. Viimeisellä lennolla törmäsin vielä sattumalta Liettualaisiin pelaajiin, jotka tarjosivat kyydin pelipaikalle. Vähän ahdasta tuli, mutta yksi heppu laitettiin takaluukkuun niin mahduttiin mainiosti.

Jengiä takaluukkuun, niin mahdutaan.

Kisathan pelataan siis Genevessä, samalla seudulla jossa useita EuroTourejakin on pelattu. Alue on siisti puisto, joka tarjoaa hyvät puitteet radalle. Kisarata par 66 on ihan hyvä, mutta henkilökohtainen mielipide on liian helppo. 137-160 metriset par-4:t on sellaisia, että Euroopan kärkikasti (Lizotte & Parviainen mm.) heittää avauksen kupille, ja valtaosa muistakin pelaajista pitkälle putille. Rata on miellyttävä pelata, muttei EM-kisojen arvoinen. Onneksi se on sama kaikille, joten paras pelaaja saadaan kyllä uunista ulos.

Eilinen treenikierros oli sinkoilua sinne tänne ja rataan tutustumista, tänään päästiin pelaamaan tuloksesta – ja palkinnosta. Voittaja saa oman sängyn ja muut nukkuu parisängyssä. Harmillisesti 10 alle tuloksella vein sekä Pasi ”Suomenmestari” Koivun että Matias ”Keisari” Söderströmin päänahat. Pojat nukkuu yhteisymmärryksessä saman peiton alla.

10 alle keskiarvolla tätä kisaa ei tulla voittamaan –> lienee ihan hyvä osoitus radan helppoudesta. Treenikierros lupailee ehkä vähän parempaa kuin uskalsin odottaa, mutta osoittaa että pelin kulkiessa se myös kulkee. Ilmeisesti treenitunnit alkaa tuottaa tulosta.

Tämän päivän avajaiset vietettiin vauhdikkaissa tunnelmissa ja kisat tuntuu ihan EM-kisoilta. Yhtä juhlaa.

Iloiset suomalaiset

Huomenna lähdetään klo 15.40 haastamaan itseään, tässä Suomen joukkueen kapteenin (Tapani Aulu) näyte radasta.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *