"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

EM-kisat – puolimatkan krouvi

22.8.2014 10:00

Toinen päivä valkeni aurinkoisena, ja toivoa paremmasta leijui vuoriston yllä. Täytyy sanoa, että oli todella hyvä fiilis lähteä pelaamaan. Heittäminen on kivaa, putit osuu, rollerit onnistuu. Ja sillä se kierros alkoikin.

Muutaman par:in jälkeen birkkuja alkoi putoilla, seiskan 9-metrin birdie-putti kummun päälle oli jokseenkin miellyttävä ja vaikutti peliin varsin piristävästi. Väylät 7-11 neljä alle. Triplamando ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia. 11 väylän jälkeen 5 alle – ei laisinkaan hullummin.

12. Saariväylä. Ei ongelmaa, putterilla avaus, sitten 40-metrinen lähestyminen saareen. Täydellinen avaus, putterilla puoli metriä pitkäksi saaresta. Myönnän, menin paniikkiin ja seuraava heitto menee sen piikkiin. Kolmen sentin korkuinen maanuoliainen pysähtyi 20 cm korkeaan aitaan saaren reunustalla. Yksi hengähdys, huolellinen suoritus, peruspikkuhysse putterilla à aitaan. Neljäs kerta sanoi toden ja korttiin raapustettiin (joulu)kuusi. Kaikki heitot oli 6 metrissä, mutta se ei riitä, pitää saada saareen.

Jälkikäteen pyöriteltynä, kun putterilla heittäminen tuntuu noin vaikealta, niin se vaikuttaa loppukierroksen lähipeliin aika paljon. Väylällä 14 nautiskelin kuitenkin täydellisestä putteriavauksesta ja jäljellä oli toinen samanlainen heitto korille. Treenatessa kokeilin myös hysseä puiden ympäri outin yli, joka on turvallisempi vaihtoehto par:ia ajatellen. Olin sellaisessa paikassa, että hysse oli ilmiselvä, joten lähdin kiertämään. Puut, jotka siinä pitää kiertää ovat pensasmaisia, jos niihin osuu, kiekko jää sinne tai korkeintaan putoaa suoraan alas. Aina. Paitsi nyt. Pari pomppua, liuku 20 cm outtiin. Toivoton puttiräpellys ja 5-metrinen paluuputti ohi. (juhannus)kuusi korttiin.

9-väylän avaus livahti juuri sinne, miltä se kuvassa näyttää, mutta hienon kuvan Pasi silti otti.

Loppukierrokselta onnistuin napsimaan vielä pari böördiä, pahoinpidellystä itseluottamuksesta huolimatta, joiden avulla pääsin tulokseen 3 alle (62). Sillä ei luonnollisesti vielä paljon juhlita, mutta eipä siitäkään ihan katastrofia saatu aikaan. Paljon on vielä tehtävää, ne kuuluisat 2 väylää pilaavat hyviä kierroksia. Kun pystyy keskittymään koko kierroksen, alkaa pelikin sujua. Täytynee syödä enemmän karkkia.

Hyvät uutiset ovat silti suomalaisvoittoisia. Leo on täysillä voittokamppailussa, ja monet muutkin ennen moving dayta varsin maukkaissa asemissa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *