"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

EM-kisat – moving day tuotti tulosta

22.8.2014 23:26

Vihdoin. Eilenkin oli hyvä fiilis kierrokselle lähtiessä, mutta en onnistunut sitä hyödyntämään kierroksella. Tänään tunnelma oli edelleen katossa, joskin alku oli jokseenkin tahmea siitä huolimatta.

Nelosväylän böördi tuli kyllä silkalla tuurilla. Avaus vasemmalle pöheikköön, josta ainut vaihtoehto oli fore polvelta. 70 m. Sehän kuuluu vahvuuksiin joten heitin 5 metriä ohi tähtäämäni aukon ja päädyin kolmeen metriin korista. 6:lla vedin täysillä piikkipensaaseen, josta polvelta rystyannukkarolleri neljään metriin. Pelastin par:in ja mahdollisesi koko kierroksen fiiliksen. Etuysi 3 alle, sama tulos joka kierroksella.

Sitten alkoi tapahtua, triplamandoväylä – tuo piinaava painajainen, nostobirdie. Toinen saariväylä (12) – nostobirdie. Tässä kohtaa kierrosta aletaan olla niin sanotusti voiton puolella. Kolmas nostobirdie radan pisimmältä par-4:ltä (13) kruunasi 5 birdien putken. 14 jouduin nöyrtymään kierroksen ensimmäiseen neloseen.

Loppukierros menikin taistellessa hyvän ja huonon onnen kera. 15 lähestyminen vahingossa 15 metriä pidemmälle kuin piti puiden läpi viiteen metriin. 16 rolleriavaus kääntyi maahantullessaan vasemmalle – eli suoraan piikkipuskaan. 17:llä nostobirdie. 18:n avaus rollerilla, kääntyi taas vasemmalle kohti piikkipuskaan, osuin kuitenkin tukkiin, josta takaisin väylälle. Siitä pikkunätti fore skipillä 20 cm outtiin. Lähestyminen 8 metriä pitkäksi aitaa vasten mahdottomaan puttiasentoon ja kierroksen ensimmäinen (ja viimeinen) bogi oli valmis. Kierrostulokseksi hyvä 57 (-8).

Ylä- ja alamäkiä löytyi, mutta homma pysyi aisoissa, ei hölmöilyjä, ja kaikki putitkin mitkä piti laittaa niin laitoin. (Eli kaikki). 15:llä kun heitin draivin, tunsin sen lähtevän kädestä juuri kuten halusin ja näin PD2:sen lentävän juuri kuten halusin, tuntui erityisen hyvältä. Tuntuu siltä, että putti lähtee haluttuun suuntaan, draivi halutussa kulmassa, lähestymiset halutulla voimakkuudella -> yhtä juhlaa. Huomenna kiristetään tosta vielä kympin sakkiin ja kannustetaan Suomi voittoon.

24 maata. EM-kisat. Suomi dominoi.


1 kommenttia:

Tosifani | 00:51 23.08.2014

Jei!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *