"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Eka kisapäivä takana

24.4.2010 21:51

Eka kierros oli tylsää peruspeliä ja tuloksena kolme alle radan parin eli 61. Sillä pääsi jaetulle 14. sijalle. Ensimmäiset yhdeksän väylää oli aikamoista puurtamista. Jokaiselle väylälle mahtui yksi pieni tössi, joka johti siihen, että tulokset olivat hyvin par-voittoisia. Milloin kyseessä oli putti, milloin lähestyminen, joskus draivi. Pieniä virheitä, mutta koko ajan roikuin katastrofin partaalla. Vaaka kallistui kuitenkin toiseen suuntaan ja otin pari nostokakkosta putkeen. Kunnes. Kierroksen viimeisistä viidestä väylästä neljä oli par-nelosia (16, 18, 1 ja 2). Ennen niitä olin kaksi päälle kolmen parin, joten piti ottaa pari nelosta ja pari kolmosta ja pelata hyvä kierros vaikeuksista huolimatta. Tuli pari vitosta, nelonen ja kolmonen. Ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Toisella kierroksella olin aikamoisessa iskussa. Valmistautumisessa otin käyttöön viime vuoden keinot ja paukutin pari settiä draiveja täyttä. Avaa kropaan ja tuo itseluottamusta. Sehän toimi, kunnes kolmannella väylällä sössin 6-metrisen putin. Siitä eteenpäin pelaaminen olikin yhtä juhlaa. Kaikki putit sisään, draivit hyviä. Onnistuin todella hyvin ja ennen viimeisiä kolmea väylää (1, 2 ja 3) olin kahdeksan alle radan parin. Ykkösväylältä tuli sitten taas ob-vitonen (kuten ekallakin kierroksella) ehkä vähän epäonnekkaastikin, ja olin enää 7 alle. Vähän ehkä onnekkaasti sain vielä puristettua kaksi birdietä loppuun ja tulos oli kuitenkin 9 alle. (55) Siisteintä kierroksessa oli se, että siihen kuului neljä vitosta ja kahdeksan kakkosta..

Tilanne on nyt sitten se, että neljännellä sijalla tuloksella 12 alle parin on viisi pelaajaa. Yhdellä heitolla on siis periaatteessa aika paljon merkitystä. Näillä näkymin huomenna lähden ykköspoolissa kiertämään ja jahtaamaan Villeä.

Top-10, jossa suomalaiset (erityisesti turkulaiset) loistavat

Huomatkaa Seppo Paju! sijalla 11! Aivan huippua. Seppo on osoittanut olevansa todella kova pelaaja pystymällä puristamaan itsestään aikamoisen suorituksen kisapaineen alla. Alkaa jännittää, ettei Seppo tule ohi huomenna. Nyt täytyy petrata.

Marginaalit on pienet, joten tässähän täytyy pelata ihan hyvin pärjätäkseen. Kunnon yöunet nyt huiviin ja huomenna mennään.

Huomenna en pääse varmaan iltasella enää kirjoittamaan, joten 7k:n nettisivuilta (www.7k.fi) ajantasaisimmat tiedot huomenna päivällä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *