"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Australian championship

25.11.2011 14:22

Kisat alkoivat perjantaina aamusta Jay ja Des Readingin lähipeliklinikalla, ja jatkuivat arvotulla parigolffilla (oikeat kisat siis alkaa vasta huomenna). Klinikalla tuli tuli ihan mielenkiintoisia ja toimivia pointteja, mutta en ehkä kuitenkaan lähde tässä kisojen aattona soveltamaan niitä oman peliini. Yeti on ihan fiksu kaveri, joten noista vinkeistä saattaisi olla hyötyäkin.

Päivän päätapahtuma parigolf, johon pari arvottiin. Pelasin JJ:n kanssa, ei ihan kärkimiehiä, mutta hauska tyyppi. Pro Cobra oli hänen aseensa, kun itse heitin P2:lla pääosin. Parigolfissa pelattiin lyhyempi versio, joten putterille on käyttöä. Onnekseni olen hukannut tällä reissulla vasta kaksi ja joutunut antamaan yhden pois, koska hukkasin Chrisin putterin Intian valtamereen.. Jäljellä kolme, ml. putteriputteri. Parigolf meni jotakuinkin maaliin, emme saaneet birdietä 5:ltä väylältä, joten 13 alle –tuloksella (44) otettiin voittikset parigolfista. Jussi ja Des Reading pelasivat itsensä jaetulle kakkossijalle tuloksella 46.

Parigolfin tärkein ajatus on pitää hauskaa:

Iltasella päästiin vielä players dinnerille, herkullisten pastasaavien ääreen. Pelaajapakettissa Uunituore C-line DD, Cadbury –suklaata ja grillausessu. Aivan huikeeta.

Huomenna sitten kisoihin. Kaksoisvoitto Suomeen, bumerangi taskuun ja kohti kotia.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *