"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Alaraudasta yläpeltiin

10.5.2015 00:09

ja mitä sitä kaikkea mahtuikaan Konopiste Openin toiseen kierrokseen? No, ei itse asiassa kovinkaan paljoa. Kakkoselta ei tullut bogia tällä kertaa, joten bogifree oli odotettavissa. Hyvällä fiiliksellä kolmoselle ja neloselle puttimissit ja silkkaa par:ia korttiin. Tein aika paljon virheitä, mutta aika pieniä virheitä – böördit tiukassa.

Etuysin tahti oli tismalleen sama kuin eilen, kaksi alle. Ysiltä jälleen birkku, joka maistuu kyllä hyvältä, sillä omassa luokituksessa se menee toiseksi vaikeimmaksi väyläksi ottaa birdie (kakkosen jälkeen). Tällä kertaa siihen osui maukas 10-metrinen putti.

Siitä lähtee ysiväylän avaus hegen kädestä

Tasaisen turruttava tuuppaaminen jatkui, birkku tuli sinne tänne, muutoin par:ia. 16:lla saatiin vähän lisämaustetta sadekuuron kera à heitto kiireessä nokkospöheikköön tiätty. Sieltä kuitenkin pääsin hyvin vielä lähestymään ja onnistuin veivaamaan kierroksen viimeisen birdien. Lopputuloksessa komeilee 14 par:ia ja 4 birdietä. Bogifree ei paljon lämmitä tällä kokonaistuloksella.

Neljä puttimissiä. Lisäksi muutamia helpohkoja draivivirheitä. Löytyiköhän pieni ylimielisyys eilisen ”helppouden” kanssa, ja lopputulos olikin vähän toisenlainen? Nooh, huomenna sitten 9.40 liikkeelle metsästämään uutta mahdollisuutta. Paremmin pitää pelata.

Kärkipojat painoivat ihan hyviä kiessejä tänäänkin. 14:ään alle ei mahdu ihan kovin montaa virhettä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *