"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kakkosta korttiin

4.6.2011 23:00

Perjantaipäivä meni nauttiessa Geneven auringosta ja keskustan biitseistä. Iltasella kokoonnuttiin pelaajakokoukseen ja pelaajakokouksen jälkeen vuorossa oli viimeistelevä putteritreeni. Perussettiä, kaikki putit sisään ja kaikki lähestymiset metriin. Niinhän se aina menee..

Lauantai-aamu – pitkästä aikaa kisa-aamu. Nissisen Teemun ja parin ulkomaalaisen kanssa lähdettiin pelaamaan vitosväylältä. Heti kättelyssä kakkonen korttiin, oksan kautta putti sisään. Ja heti seuraavassa kättelyssä 30 metristä 10 pitkäksi ja bogia korttiin. Homma tasoittui ja loppua kohden alkoi jopa parantua (väylällä 11 5 metrin putti ohi, kauas jäätiin tällä kaudelle tavoitteesta, että alle 8 metristä ei yhtään puttia ohi, mutta minimoidaan määrään edelleen). Lopussa olinkin jo hyvissä liekeissä lukuunottamatta kakkosväylää, jossa on tuplamando. Heitin avauksen mandopuuhun, siitä 80-metrinen lähestyminen alaraudan päälle ja skippi kymppiin, putti ohi. Pari muuta hyvää puttia sain loppuun ja otinkin viimeiseltä kuudelta väylältä 5 birkkua. 52:lla (radan par 57) pääsi 12:nneksi.

Tarkoitus oli pysyä Teemun vauhdissa, mutta heiton jäin kyydistä. Suomalaisista parhaita olivat Ville 46 ja Jalle 49. Moni pelasi vähän päälle viidenkympin. Kierroksen parhaimpiin hetkiin kuului ehdottomasti elämäni paras rolleri viimeisellä väylällämme. puiden ali 50 metrin lähestymiselle ja helppo birdie. (ks. kuva)

Ihan kuin elokuvissa.

Lounaan jälkeen tutustuttiin myös siihen radan vaikeimpaan 9 väylään. Aloitettiin väylältä nro 12 mm. Piirosen Leon kanssa. Kaikille kakkoset – paitsi meikäläiselle. Sain onneksi seuraavalla väylällä takaisin hyvällä birdiellä. Sammakkolammen ylityksellä (nro 15) yritin perinteistä viime hetken muutoksesta seurannutta katastrofia. PD vaihtui TD:ksi vähän ennen heittovuoroa, seuraksena oli pahasti ylikääntävä draivi kohti äänekkäitä sammakoita. Onnekseni se meni kaikkien pöpeliköiden läpi ja helpon kolmosen sieltä pelasin.

Koko toisen kierroksen peli oli tasaisen kohtalaista, loppupäässä tuli muutama väylä – ei pahasti, mutta hieman -  mokellettua, jolloin tulokseksi puristettiin tyydyttävä 53 (radan par 59). Samaan aikaan Leo painoi 49:n huomaamatta. Käytiin Leon kanssa pikku dialogi puolessa välissä kierrosta:

Leo: ”ei oo hetkeen tullut kakkosia”

Juho: ”kaks väylää sitten saariväylällä?”

L: ”No mutta sitä ennen”

J: ”Juu ei niin, siinä oli kolme väylää välissä, joista yhdestä ei käytännössä edes voi ottaa kakkosta”

Lopulta Leolla oli scoressa 9 kakkosta, että kyllä niitä kuitenkin riitti..

Leo ottaa kierroksen toiseksi viimeisen kakkosensa tässä

Huomenna mennään taas. Jessen ja Sepon kanssa viimeiselle kierrokselle. Puristaa pitää, mutta kyllä tonne viiden sakkiin, jopa ihan mitalisijoille on saumat (5 heittoa kakkossijaan). Huomisesta tulee taas hieno päivä!

Tsekkaa tulokset


2 kommenttia:

asmo | 13:32 05.06.2011

Myöhästyneesti: tsemiä!

Sippou | 07:45 05.06.2011

Epäilen tota samassa poolissa olemista..jos ykköspoolissa on kato 5 pelaajaa ni sit olisin kakkos poolin vika..en tie

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *