"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kisakuume nousee

28.9.2010 09:46

Koko frisbeegolfmaailman ykköstapahtuma lähestyy. Muutama päivä lähtöön, sunnuntaiaamuna klo 6.55 ilmahansan nokka kääntyy kohti Muncheniä ja sieltä Charlotteen. Myöhään ollaan liikkeellä, mutta hoidetaan viimeistelyharjoitukset täällä Suomessa, niin tuskinpa siitä mitään ongelmaa saadaan aikaan. Kisaamaan Suomesta lähtee meikäläisen lisäksi Janne Kotka (ATD Presidents Cup), Jussi Meresmaa (Viime vuoden usdgc -sijoitus 9.), Toni Asikainen (SM-pronssimitalisti), Jesse Heinonen (Suomenmestari 09&10) ja kauden komeetta Seppo Paju (jun-16 maailmanmestari, jun euroopanmestari). Kovia jätkiä.

Viime viikon torstaina heitin lausteella hyvän draivisetin ja puttailinkin jonkin verran. Päätin kerrankin aloittaa treenin puttaamisella ja tunnin verran vietin aikaa puttikoreilla. Mitään mullistavaa ei rakentunut, rutiinia nyt pitää vaan saada. millään muulla ei ole väli, kunhan kaikki alle 8-metriset uppoaa. Se on ihan yksi lysti heitänkö 20:stä alarautaan vai täyttä ohi, kunhan alle 8:sta metristä uppoaa. (Ainakaan tällaisella kahden viikon valmistautumisajalla tuskin säästää hirveästi heittoja panostamalla pitkiin putteihin).

Draivisetti oli hyvä. Rollerikulma kuntoon, perusliikerataan totuttelua ja kiekkojen käyttäytymiseen syventymistä. Rolleria tarviin yhdellä tai kahdella väylällä. Ehkä kakkosella ja joka tapauksessa 11:llä. (ks. caddie book tästä). USDGC:n rata on siitä erikoinen henkilökohtaisella tasolla, että siellä on väyliä, joista par -tulokseen olen täysin tyytyväinen. Luonnollisesti birdiet on tehtävissä, mutta mokeltamisen vaara on niin suuri, että otan mieluummin sen helpon par:in. Tarkempi gameplan rakentuu luonnollisesti paikan päällä, mutta ajatuksia laitan vielä ennen lähtöä.

Eilinen kirpeä syyspäivä ajoi meikäläisen urheilupuistoon lyhyelle n. tunnin puttisetille. Liekö syy torstaissa, vai viikonlopun Sappeen kierroksessa, mutta kivaa puttaaminen oli. 7-8 -metriset on helppoa kauraa (tosin niiden pitäisi olla vielä helpompaa, jos ne haluaa kaikki upottaa nelipäiväisessä kisassa), lyhyemmät niin helppoja, että naurattaa..

Fiilis on hyvä, taival kohti Ameriikkaa ja shortsikelejä lähestyy.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *