"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

35. sija ei tyydytä

10.7.2010 23:03

Toiselle kiessille lähdin parantamaan, ja kuinkas kävikään. Eka väylä oli saari väylä, skippi korin vierestä putterilla ulos, seifti-vitonen. Melko hyviä heittoja muutama, jotka meni vähän pitkäksi vähän ob:lle ym, neljän väylän jälkeen 3 yli radan parin. Sitten sytyin, täydellinen draivi, täydellinen lähestyminen neljään metriin, putti ylärautaan tuulen avulla ja siinä murskattiin haaveet böördistä. Parin väylän päästä sain kuitenkin ekan kakkosen.

Pari väylää lisää, joista kakkosia olisi voinut ottaa, muttei kelvannut, kunnes taas onnistuin. C-line PD milliin ja kakkonen; enää kolme päälle kolmosen parin. Pitkällä alamäkiväylällä (nro 14) (190 m) heitin 20 metriin korista. Yhtä juhlaa. Siinä oli pieni haarautuva puu, jonka välistä piti heittää, matkaa puuhun oli 3 metriä ja aukko oli ehkä 1,5 metriä. Griplockilla täyttä puuhun, siitä juurelle, josta rolli viiteen metriin, siitä ohi ja vitonen korttiin. Alkoi maistua vähän pahalta. Kunnes sain 16:lla TAAS kakkosen. 17:llä griplock ja avaus täyttä oikealle, heitin vaihtoehtoisenkin varmuuden vuoksi toiselle puolelle pyltsiin. Kiekko kuitenkin löytyi ja pelasin hyvän nelosen siitä vielä.

Väylälle 18 putterilla nätti hysse 7 metriin. Perus putti alamäkeen oikeanpuoleisinta ketjua hipaistan, rolli outtiin ja niinsanottu kakkosvitonen. Helmi settiä. Loppuun vielä hyvät kakkonen ja kolmonen ja korttiin taas 60.

Kauheita vaiheita, oli siinä hyviäkin heittoja, mutta melkein välittömästi niistä tuli sitten kehnoa palautetta jossain muodossa. Puttaaminen on aikamoista. Yksi yli 7-metrinen ja kaiken kaikkiaan tänään neljä yli nelimetristä puttia sisään. Skellefteåån pitää vähän ehtiä hioa, mutta huomisellekin pitäisi keksiä jotain. Se ei vaadi kuin sen yhden hyvän tuntuisen ja sisään menevän, mutta nyt itseluottamus rypee aikamoisessa suossa. Nukutaan yön yli ja katsotaan sitten.

Jesse veti vielä kohtuullisesti, ja Miko, Arttu ja Toni ovat vielä hyvissä asemissa 12 joukossa. Tsemiä äijät huomiselle!


3 kommenttia:

latedog | 19:55 13.07.2010

Ei ihan onnistunut, mutta melkein. Scandinavian Openissa näytän sitten kynteni.

Viljami | 23:15 10.07.2010

Ainiin ja terkkui ruissit.

Viljami | 23:13 10.07.2010

Nyt lopetat sen rypemisen ja etit ittestäs sen alkukantaisen mammutin tappajan joka sun dna:han on koodattu just näitä tilanteita varten! Läpsi vaikka itteäs ennen puttia ja pistä rennolla agressiolla ne lätyt kippoon. ...tna :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *