"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

+1

8.10.2010 04:32

Yksi heitto eiliseen tuli lisää, eli yksi yli par:in oli lopputulos. Neljän väylän jälkeen olin pari alle, kun vuorossa oli järviväylä. Päätin jo tiilla, etten lähde ylittämään järveä, vaan kierrän sen. Silloni tulokseksi tulee vähintään 5, helposti 6. Kakkosheitto sai kuitenkin iloiset nosteet ja leijaili kohti järveä. Pienen pulssinkohotuksen jälkeen kiekko parkkeerasi metrin päähän rannasta. Olin niin hyvilla mestoilla, että oli pakko lähteä yli tuulesta huolimatta. Järkeni mukaan ylitys oli lyhyimmillään n. 90 metriä, normi olosuhteissa heitän sen putterilla. PD leijaili 8 metriä yli järven, olin tyytyväinen. Helppo vitonen korttiin ja homma jatkuu.

Tii häämöttää 300 metrin päässä vasemmassa ylänurkassa

7. väylän jälkeen olin samoissa eilisen kanssa. Kasin avaus oli täydellinen. Täällähän ob:illa on maassa olevan narun lisäksi sellainen n. 40 cm:n korkeudessa oleva toinen naru, joka auttaa visualisoimaan väylää paremmin. TD laskeutui nätisti sen narun päälle, liukui sitä pitkin vähän matkaa nitkahti outtiin, josta pyörähti väylälle.. Missasin kuitenkin birdieputin, vaikkei pitänyt yhtään alle 8-metristä missata. Se oli viimeinen. Ysillä jouduin taas nöyrtymään par:iin puttaamalla rakenteiden vierestä 5 metriä eteenpäin. Etuysi 2 alle, hyvällä meiningillä.

12 on radan helpoin eagleväylä -> myös kohtalaisen helppo böördittää. Tiillä oli jo birdie ihan tulossa.. Pari hyvää heittoa, helppo lähestyminen jäljellä. Hyvä heitto metriin – eli tiilimuuriin, joka ympäröi koria, rolli outtiin ja uutta matoa koukkuun. Kiekko oli 2,5 senttiä ulkona, siitä seurasi tuplabogi. Oli vähän hämmentävä fiilis, kun tein kaiken niin kuin suunnittelinkin ja silti tuplabogi.. 888:lla punnersin väylää pitkin bogin 15-metrisellä putilla, 15:llä onnistuin taas ottamaan birdien ja pääsin takaisin par:iin. 15 on ollut mulle aikaisemmin tosi vaikea väylä; 100 metriä pitkä matala ja suora draivi on ollut lähes mahdoton tai ainakin se ahdas lähestyminen siitä puiden alle. Siksi en ole pitänyt sitä väylää ”birdie-listalla”, mutta täytynee lisätä se sinne, koska pari niitä on jo tullut otettua.

Saariväylällä (17) kori oli siirretty uuteen paikkaan. Vähän hölmöä, koska se helpotti väylää aika paljon. Se oli täsmälleen siinä mihin itse yritän normaalista seiftata avauksen. No, birdie korttiin ja yksi alle. Viimeisen avauksen jälkeen 66 kiilteli silmissä. Tästä vain perushysse kupille. 10 metriä lyhyeksi = kaksi metriä outtiin. Nöyrästi putteria kouraan ja tuplabogia korttiin. 69 on ihan kelpo, yllättävää kyllä, sijoitus ei merkittävästi pudonnut.

Järkipelillä täällä pärjää parhaiten. 10 sakkiin on selvät saumat, mutta pitää pelata hyvin. Aikaisempina vuosina olen pelannut kaksi viimeistä kierrosta parhaiten, joten jos nämä oli ne huonot kierrokset, pullat on aika hyvin uunissa. Alhaiset 60:t tähän pisteeksi i:n päälle, se on nyt tarkoituksena toteuttaa. OB-free on huomenna(kin) lähtökohta, tänään onnistuin siinä mielestäni sikäli hyvin, että vasta 18:lla sössin itse. (12:lla tuli huono rolli, sille en mahda mitään, mutta huomenna sitäkään ei sitten tule – piste. Sama juttu puttaamisessa, jos osun alarautaan, eikä kiekko jää siihen kiinni, en voi sille itse mitään – korin vika :))

Nybo nyrjähti tänään pahasti ja kolme yli, 9 huonommin kuin eilen. Jussi pelasi vähän kehnommin, yksi alle, mutta ei pudonnut kympin sakista. Muut eurooppalaiset eivät ole kauheasti loistaneet. Jussi on vielä hyvissä asemissa, joten jännityksellä odotellaan huomista (Jussia tuskin jännittää, mutta kaikkia muita sen puolesta).. Minä lähden yhdeltä, K-J 1.30, Jussi 1.50.

Tulokset pdga:n sivuilla


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *