"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

USDGC 2018: Paju nosti jalan kytkimeltä

6.10.2018 00:50

United States Disc Golf Championship 2018 jatkui eilen Moving Dayn merkeissä Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa. Nelipäiväisestä kilpailusta on nyt kolme kierrosta käytynä ja jäljellä on enää finaalikierros. Sää oli perjantaina yhtä kuuma mitä muinakin päivinä, mutta enemmän koettiin tuulta, mitä aiemmilla kierroksilla.

Mandot… Kuva: Eino Ansio

Pajulle ehjä kierros

Kolmas kierros oli Seppo Pajun kierros. Bogiton ja OB:ton 57 (-10) kierros nosti Pajun 21 sijaa ylöspäin ja toistaiseksi parhaiten sijoittuneeksi suomalaiseksi. Paju on finaaliin lähdettäessä jaetulla sijalla 13 ja hän on samassa kortissa JohnE McRayn, Jeremy Kolingin ja Steve Brinsterin kanssa.

Leo Piironen jatkoi varmaa peliään heittämällä kierroksen 65 (-2). Hän on  jaetulla sijalla 22 viimeiselle kierrokselle lähdettäessä ja saa seurakseen finaaliin Max Nicholsin, Joel Freemanin, sekä Nikko Locastron.

Teemu Nissinenkin pelasi parhaimman kierroksensa tähän mennessä Rock Hillissä ja hän majailee heiton päässä Piirosesta.

Paju tekee nousua. Kuva: Eino Ansio

Jonesille päivän kuumin kierros – nousi toiseksi

Kevin Jones heitti kierroksen vielä heiton paremmin mitä Paju ja nousi kilpailussa toiseksi. Jones otti kierroksellaan yhden bogin OB:n kera ja ringistä puttiprosentti oli tasan 100. Toisen sijan Jonesin kanssa jakaa James Conrad.

Paul McBeth ei ihan saavuttanut kolmosella alkavia miinuslukemia kolmannen kierroksen päätteeksi. McBethin kolmen kierroksen yhteistulos on nyt 172 (-29) ja se takaa viiden heiton johtoaseman finaaliin lähdettäessä.

Neljäntenä kilpailussa on Nate Sexton, kolmen heiton päässä toisesta sijasta. Viidentenä on tällä hetkellä Paul Ulibarri, joka heitti Innovan livessä upean holarin väylälle 17.

Jonesin putti% C1:stä tasan 100 kolmannella kierroksella. Kuva: Eino Ansio

Tänään vuorossa finaali, näin seuraat

USDGC:n kotisivuilta löytyy pelaaja-, seuranta- ja ratainfojen lisäksi tuoreimmat uutiset ja lähtöajat. Livetulokset löytyvät UDiscistä. USDGC:n Facebook -sivuilta löytyy kattavimmat kuva -ja juttukoosteet. Myös USDGC:n ja Innovan Instagram -tilit kannattaa ottaa seurantaan.

Jomez Productions (JomezPro) tuo tarjolle kierroskohtaiset videokoosteet sekä kärkikortista että jahtikortista. Liveä näkyy taas tänään Innovan Youtube -tilillä ja FacebookissaFulcrum Media menossa mukana.

JomezPro vastaa videotuotannosta. Kuva: Eino Ansio

Lauantain lähtöajat ja jo käytyjen kierrosten ratingit PDGA:n sivuilla. Aikaero Suomeen -7h.

Artikkelikuva: Eino Ansio


0 kommenttia:

Jätä kommentti