"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suuri Frisbeegolfkysely 2022

18.8.2022 18:28

Syksy saapuu pian, mutta ennen sitä koittaa aika vuotuisen Suuren Frisbeegolfkyselyn! Kyselyyn osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista alennuskoodia Disc Golf Outlet-verkkokauppaan. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10-15 minuuttia.

Viime vuoden Suuresta Frisbeegolfkyselystä selvisi, että vastaaja on keskimäärin harrastanut frisbeegolfia 4 vuotta ja käy frisbeegolfaamassa 3 kertaa viikossa. Keskimäärin vastaaja oli myös käynyt pelaamassa 29 eri frisbeegolfradalla ja oli valmis matkustamaan peräti 3 tunnin päähän päästäkseen pelaamaan jokin kiinnostava rata. Auta meitä selvittämään kuinka nämä ja monet muut asiat ovat kehittyneet!

Pääset vastaamaan kyselyyn täältä!

Voit osallistua kyselyyn 18.8.-28.8.2022 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 5.9.2022 mennessä.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään tunnisteta yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien selvittämiseen ja palkintojen toimittamiseen.

Osallistumalla tähän kyselyyn autat meitä kartoittamaan perustietoa frisbeegolfin harrastajista, heidän kulutustottumuksistaan sekä mieltymyksistään frisbeegolfiin liittyen. Tietoja käytetään mm. frisbeegolfradat.fi-sivuston kehittämiseen.

Kyselyn toteuttaa frisbeegolfradat.fi-sivusto & Spin18 Oy.


0 kommenttia:

Jätä kommentti