"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suuri frisbeegolfkysely 2021

13.8.2021 09:42

FGR:n suuren frisbeegolfkyselyn aika on koittanut jälleen! Kyselyyn osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista alennuskoodia Discmania Store Europe-verkkokauppaan. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10-20 minuuttia.

Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastaajille!

Voit osallistua kyselyyn 13.8.-22.8.2021 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 25.8.2021 mennessä.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään voida tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien selvittämiseen ja palkintojen toimittamiseen. Sähköpostiosoitteet tai mitkään muut vastaajien tiedot eivät ole yhdistettävissä kyselyn tuloksiin.

Osallistumalla tähän kyselyyn autat meitä kartoittamaan tietoa frisbeegolfin harrastajista. Tietoja käytetään mm. frisbeegolfradat.fi-sivuston kehittämiseen.

Kyselyn toteuttaa frisbeegolfradat.fi-sivusto & Spin18 Oy.


1 kommenttia:

Jukka Kuivalainen | 22:34 14.08.2021

Ratoja on ainakin täällä itäsuomessa paljon. Ajattelisinkin et kannattaisi ehkä panostaa olemassa olevien ratojen kehittämiseen, kuin uusien ratojen tekoon. Turhan paljon on ahtaita metsä väyliä, joissa lähimmät puut hakattu kiekoilla. Metsurille hommia tai suojataan puut. Mut joo hienoja on radat ja kiva harrastus.

Jätä kommentti