"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Myyntiyrityksen työntekijä rentoutuu frisbeegolfradalla

22.2.2024 10:54

Työpäivän jälkeen on tärkeää löytää tapoja rentoutua ja palautua, erityisesti kun työskentelee kiireisessä ja vaativassa ympäristössä kuten B2B-myyntiin keskittyneessä yrityksessä. He tarjoavat esimerkiksi buukkauspalveluita asiakkailleen

Eräs suosittu tapa rentoutua on viettää aikaa frisbeegolfradalla. Kuvittele tilanne: yrityksen työntekijä, joka on viettänyt koko päivän puheluiden soittamiseen, sähköposteihin vastaamiseen ja tapaamisten järjestämiseen, astuu ulos toimistosta ja suuntaa kohti lähintä frisbeegolfrataa. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten myyntiyrityksen työntekijä rentoutuu frisbeegolfradalla pitkän työpäivän jälkeen.

Frisbeegolfradalle saapuessaan työntekijä tuntee välittömästi, kuinka ilmapiiri muuttuu. Hän astuu vehreään ympäristöön, jossa linnunlaulu ja raikas ilma tervehtivät häntä. Toisin kuin toimistossa, täällä ei ole kiirettä eikä stressiä. Frisbeegolf tarjoaa täydellisen vastapainon työpäivän kiireelle.

Työntekijä valitsee muutaman erilaisen frisbeegolfkiekon, jotka hän ottaa mukaansa radalle. Hän suuntaa ensimmäiselle väylälle ja keskittyy täysin frisbeen heittämiseen kohti koria. Jokainen heitto on kuin pieni hetki keskittymistä ja rentoutumista. Työntekijä unohtaa hetkeksi kaikki työasiat ja antautuu täysin pelin vietäväksi.

Frisbeegolf tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Radalla voi tavata muita frisbeegolfaajia ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan. On mukavaa jakaa hetki muiden kanssa, jotka jakavat saman harrastuksen ja kiinnostuksen kohteen.

Työntekijä kulkee radan läpi, nauttien jokaisesta heitosta ja jokaisesta hetkestä ulkoilmassa. Hän huomaa, kuinka hänen mielensä virkistyy ja keho rentoutuu. Frisbeegolf tarjoaa täydellisen tavan irrottautua arjen stressistä ja ladata akkuja uutta työpäivää varten.

Kun aurinko laskee horisontin taakse ja päivä alkaa kääntyä iltaan, työntekijä viimeistelee kierroksensa ja palaa kotiin tyytyväisenä ja virkistyneenä. Frisbeegolfkenttä on tarjonnut hänelle paitsi liikuntaa ja ulkoilmaa, myös arvokasta aikaa itselleen ja mahdollisuuden irrottautua työasioiden paineista.

Kaiken kaikkiaan frisbeegolf tarjoaa SDR-yrityksen työntekijälle täydellisen tavan rentoutua ja palautua pitkän työpäivän jälkeen. Se on enemmän kuin vain peli – se on tapa yhdistää keho, mieli ja luonto yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.


0 kommenttia:

Jätä kommentti