"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lähde mukaan European Openiin!

17.5.2017 17:58

European Openin vapaaehtoisten rekrytointi on jälleen käynnissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat, jotka haluavat olla mukana tekemässä yhtä lajin upeinta tapahtumaa!

Minkä tahansa onnistuneen suurtapahtuman edellytys on joukko ahkeria ja avuliaita vapaaehtoisia. Ilman näiden henkilöiden tärkeää työpanosta tapahtumia olisi käytännössä mahdotonta järjestää. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä mukaan luomaan ikimuistoinen European Open-tapahtuma!

Aiempina vuosina vapaaehtoisia on ilmoittautunut mukaan varsin runsaslukuinen joukko ja tämä on myös tavoitteena tänäkin vuonna. Apua tarvitaan monipuolisesti koko tapahtuman ajan lukuisissa tehtävissä: tulospalvelussa, yleisönopastamisessa, radan ylläpitämisessä, spottaamisessa, liikenteenohjauksessa ja monilla muilla osa-alueilla. Tapahtuman vapaaehtoisille on tarjolla upean frisbeegolfkokemuksen lisäksi monia etuja, kuten staff-paketti sekä kierros kisaradalla.

Mikäli kiinnostuit, niin ilmoittaudu mukaan toteuttamaan tätä upeaa kansainvälistä frisbeegolftapahtuma!

Ilmoittaudu täällä!

Samalta sivulta löydät myös tarkemmat tiedot vapaaehtoisten eduista.

European Open 2017 on osa kansainvälistä frisbeegolfkiertuetta, Disc Golf World Touria. European Open järjestetään Nokialla 19.-23. heinäkuuta.

Lisätietoja

Disc Golf World Tour
European Open 2017
European Open 2017 Vapaehtoisten ilmoittautuminen ja lisätiedot


0 kommenttia:

Jätä kommentti