"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Jussi Meresmaa ehdokkaana Suomen Urheilugaalassa

12.12.2014 13:15

Frisbeegolfin laji-ikoni Jussi Meresmaa on palkintoehdokkaana 13.1.2015 järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa. Palkintolautakunta valitsi Meresmaan ehdokkaaksi palkintoluokassa urheilukulttuuriteko, meriittinään frisbeegolfin levitys. Lopullisen valinnan äänestää ns. suuri raati Urheilugaalan kynnyksellä tammikuun alussa ja tulokset julkistetaan Urheilugaalassa.

Ehdokkuus on merkittävä askel frisbeegolfille lajina. Frisbeegolf on ensimmäistä kertaa esillä Urheilugaalassa perinteisten lajien joukossa. On hienoa, että koko yhteisön työ Suomen nopeimmin kasvavan liikuntamuodon eteen huomioidaan antamalla sille tunnustusta.

Meresmaalla on ollut suuri rooli frisbeegolfin leviämisessä etenkin Suomessa. Muun muassa frisbeegolfin televisiolähetykset ovat pitkälti hänen työnsä tulosta, jotka eittämättä ovat vauhdittaneet lajin kasvua huomattavasti.

Jokaisessa Urheilugaalan palkintoluokassa on kolme ehdokasta. Muut urheilukulttuuriteko-palkintoluokan ehdokkaat ovat Ari Mennanderin Teemu-kirja, sekä Paavo Nurmi Games.

Urheilugaalan suora tv-lähetys esitetään 13.1.2015 klo 20:00-22:15 Ylen TV2-kanavalla.

Lisätietoja Suomen Urheilugaalan verkkosivuilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti