"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Jatko-osa frisbeegolf-mobiilipelille

3.8.2016 11:21

Vuonna 2014 julkaistu mobiilipeli Pixel Disc Golf on saanut seuraajan. Sunnuntaina 31.7. julkaistiin Pixel Disc Golf 2, joka edeltäjästään poiketen toimii nyt myös Android-alustoilla pelkän iOS-tuen sijaan.

Pixel Disc Golf 2 ei ole enää pelkkä yhden miehen tekele, vaan tällä kertaa peliä työsti kolmen henkilön tiimi yhteistyössä Prodigy Disc -kiekkovalmistajan kanssa.

Pelin perusidea on läpäistä toinen toistaan haastavampia ratoja mahdollisimman vähillä heitoilla ja kerätä samalla erilaisia kiekkoja helpottamaan operaatiota. Pixel Disc Golf 2-peliä voi pelata jopa neljän pelaajan voimin saman laitteen äärellä.

Peli muistuttaa edeltäjäänsä monelta osin. Grafiikkapuoli vetoaa edelleen 80-luvulla syntyneisiin Super Mario -faneihin, mutta on selkeästi viimeistellympää kuin edellisessä osassa. Myös sisällön puolesta peli on ottanut harppauksia eteenpäin. Pelissä on nimittäin kenttäeditori, jota harvoin mobiilipeleissä tulee vastaan. Kenttäeditorin avulla pelaajat voivat luoda omia ratojaan, pelata niitä ja jakaa niitä myös muille pelaajille esimerkiksi Facebookin kautta.

pixel disc golf2

Prodigy Disc on tuonut peliin myös oman lisämausteensa. Pelihahmot ovat oikean maailman huippupelaajia ja pelin kiekot ovat Prodigyn kiekkoja. Pelihahmoina toimivat mm. kolminkertainen USDGC-voittaja Will Schusterick sekä Euroopan-mestari Seppo Paju. Kiekkoja pelistä löytyy yli sata kappaletta, joten avattavaa pelissä riittää useammaksikin pelikerraksi. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä iOS-, että Android-kaupoissa.

Videotraileri: https://www.youtube.com/watch?v=p4qsdkwn_Oc


0 kommenttia:

Jätä kommentti