"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

The Hat Guy-kesäkiertue

24.6.2015 15:40

Suomen fribakesän vakiohahmo Antti ”The Hat Guy” Vuento suuntaa jälleen ympäri Suomea kiertävälle kiertueelle. Viime vuosista poiketen Hattumies tekee ekan kierroksensa yksin, mutta heinäkuussa toteutettava toinen kiertue on jälleen yhteiskiertue Avery Jenkinsin Deep in the Game –kiertueen kanssa.

Kesäkuun 24. päivä startannut kiertue kestää kahdeksan päivää ja kiertueen aikana Hattumies arvelee matkaa kertyvän reilut 3000 kilometriä. Kiertue koostuu kahdeksassa kaupungissa pidettävistä puttikilpailuista ja paikallisiin ratoihin tutustumisista sekä matkan varrelle osuvien ratojen koluamisesta säiden ja voimien salliessa.

Hattumiehen kiertueen aikataulu on seuraava:thg-tour-pic

  • Oulussa paikkana on Hiironen (mahdollisesti Meri-Toppila) ja puttihommat n. kello 18-19
  • Ivalossa paikkana on Ivalon Frisbeegolfrata n. kello 17-18
  • Rovaniemellä puttiskaba on osa RGG-kisaa eli keskellä yötä
  • Rukalla kisaillaan Ruka DGP:n tiimoilla n. kello n. 18-19
  • Kajaanissa kohteena on Vimpelinvaara DGP, kello n. 17-18
  • Imatralla ollaan Tehtaanpuistossa n. kello 19-20
  • Mikkelissä kohteena on Kaihun Frisbeegolfpuisto, n. 19-20
  • Mäntsälässä puttaillaan viikkiksiä ennen kello 17-18

Yllä mainituilla paikkakunnilla järjestettävät puttikisat ovat kaikille avoimet sekä maksuttomat. Paikkakuntien parhaimmistolle on luvassa kiekkopalkintoja. Kannattaa seurata Hattumiehen facebook-sivua, josta löytyy ajankohtaisimmat uutiset ja fiilikset kiertueelta.

Kiertueelta kuvataan myös videosarja joka julkaistaan myöhemmin kesällä. Hattumies mainitseekin kysyttäessä, että kiertueen yksi tärkeimmistä tavoitteista on tuoda esille Suomen kauniiden ratojen monimuotoisuutta, hienoja ihmisiä sekä frisbeegolfin ympäriltä löytyvää hyvää frisbee-spirittiä. Kiertueelta kuvattavan videosarjan on tarkoitus kuvastaa tätä puolta lajista, heittoja ja kiekkoja toki unohtamatta.

Matkalle osuu myös Rovaniemellä järjestettävät Rolffarit Goes Golfcourse –kisat sekä Mäntsälän viikkokisat. Näinpä kiertueelle saadaan mukaan myös kisailua ja täten lajin koko kauneus voidaan tuoda esille.


1 kommenttia:

Jorma Nousiainen | 10:04 27.06.2015

Toivottavasti ehditte joskus myös tänne eteläsuomeen. Täältä löytyy kuusi täysimittaista rataa 50 km säteeltä + pienempiä ratoja. :D

Jätä kommentti