"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hallitseva Suomen mestari Innovalle

29.1.2015 13:38

Viime vuonna Oulun Meri-Toppilassa pidetyissä SM-kisoissa korkeimmalle pallille noussut Jalle Stoor on tehnyt sopimuksen Innovan kanssa. Innovan tiimiin liittyminen oli Stoorin mukaan luonnollista, koska hänen bäginsä sisältö on koostunut lähes yksinomaan Innovan kiekoista.

Parhaillaan harjoittelukautta ahkerasti hyödyntävä Stoor valmistautuu seuraavaan kauteen eri tavalla kuin aiemmin, jolloin hän on keskittynyt lajiharjoitteisiin. Tänä talvena harjoitusohjelmaan kuuluu paljon fyysistä harjoittelua, mitä on edeltävinä vuosina sisältynyt harjoitusohjelmaan vain hieman. Fyysisen harjoittelun lisäksi ohjelmaan sisältyy tietenkin myös lajiharjoittelua, mikä koostuu talvisten olosuhteiden pakosta pitkälti puttaamisesta sisätiloissa. Hallivuoroilla Stoor pääsee harjoittelemaan pidempien matkojen heittoja. Kilpailukauden aikana harjoittelu jää vähemmälle, sillä on tärkeämpää palautua kilpailuiden välillä.

Kohonneen kunnon ja uutteran harjoittelun myötä Stoorilta voidaan odottaa tänä vuonna entistä kovempitasoisia suorituksia. Tulevalla kaudella Stoorin päätavoitteena on Suomen mestaruuden puolustaminen Lahdessa järjestettävissä SM-kisoissa.

Stoor edustaa yhä myös Frisbeepointia. Stoor on onnekas, sillä hän pystyy myöskin työskentelemään lajin parissa, mistä hän kertoo nauttivansa. Hän toimii yrityksessä frisbeegolfvalmentajana ja saattaapa häneen välillä törmätä Frisbeepointin myymälän tiskin takanakin.

Kuva: Eino Ansio / Innova Champion Europe.


0 kommenttia:

Jätä kommentti