"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfmerkki Discmania on solminut valmistussopimukset Latitude 64:n ja Yikunin kanssa

14.2.2019 17:14

Suomalainen frisbeegolfmerkki Discmania aloittaa valmistusyhteistyön ruotsalaisen Latitude 64:n sekä kiinalaisen Yikunin kanssa. Valmistusyhteistyö amerikkalaisen Innova Champion Discsin kanssa jatkuu vahvana. Euroopan suurimman frisbeegolfjakelijan strategia on tarjota jatkossa Discmania-tuotemerkin alla kolmea eri tuotemallistoa.

“Discmania kasvoi upeasti viime vuonna ja oli maailman nopeimmin kasvanut frisbeegolfmerkki. Uudet valmistuskumppanimme Ruotsissa ja Kiinassa takaavat sen, että meillä on yhä parempi pohja kasvulle ja saamme tuotteita vieläkin nopeammin markkinoille”, kertoo yhtiön perustaja Jussi Meresmaa.

Uuden strategian myötä Discmanian mallisto laajenee ja monipuolistuu. Merkki jakautuu jatkossa kolmeen eri mallistoon: Discmania Originals, Discmania Evolution ja Discmania Active. Uudet tuotteet saapuvat kauppoihin jo lähikuukausina.

Yhtiön nimi muuttuu, kasvu jatkuu vahvana

Discmanian myynnistä vastaava yhtiö Innova Champion Europe on kasvanut tasaisesti viimeiset vuodet. Konserni toimii Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja sen kokonaisliikevaihto oli viime vuonna lähes 7 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 30 henkeä ympäri maailman. Uuden strategian myötä yhtiön nimi vaihtuu. Uusi nimi on Spin18, joka palvelee paremmin yhtiön toimintaa ja tuotemerkkejä. Yhtiön toimitusjohtajana on vuoden alusta alkaen toiminut Juho Rantalaiho. Vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 8 miljoonaa euroa.

Lisää tietoa mallistoista Discmanian englanninkielisillä sivuilla: www.discmania.net

Discmanian julkistus uudesta strategiasta.


0 kommenttia:

Jätä kommentti