"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolf ja kotimaanmatkailu – vastaa kyselyyn ja vaikuta!

14.12.2020 14:45

Vierailemisen arvoisia frisbeegolf-ratoja löytyy nykyään kaikkialta Suomesta.

Ahvenanmaan Disc Golf Island -projekti sekä Heinola Disc Golf Park World ovat vuoden 2020 vahvimpia esimerkkejä siitä, että frisbeegolfissa nähdään potentiaalia kotimaanmatkailun palveluna. Vuosina 2017–2018 kotimaan matkailijoista saatu tulo oli 69% kaikesta matkailukysynnästä ja koronapandemian takia matkailualan yritykset ja kunnat tukeutuvat vielä vahvemmin kotimaassa matkaileviin.

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksen Tourism Marketing and Management –linjan opiskelija Otto Eskelinen tekee parhaillaan pro gradu -tutkielmaa liittyen frisbeegolf-matkailuun. Tutkielman tarkoituksena on selvittää frisbeegolfin roolia harrastajien elämässä, matkustusmotiiveja sekä matkustuskäyttäytymistä.

Saako frisbeegolf sinut matkustamaan Suomessa? Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi! Tutkimustiedon avulla voidaan mahdollisesti jatkossa perustella mm. uusien ratojen rakentamista.

Vastaamisen yhteydessä voit osallistua arvontaan, jonka palkintona on kolme kappaletta 50 euron arvoisia alekoodeja InnovaStoreen.

Kysely on nyt suljettu, kiitos kaikille vastaajille! Arvonta on suoritettu ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.


2 kommenttia:

fgr.fi | 10:04 19.04.2021

Kuva on tiettävästi Tahkovuoren radalta Kuopiossa.

Valtteri H | 10:40 14.04.2021

Miltä radalta artikkelin kuva on otettu ?

Jätä kommentti