"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ford on European Amateur Openin pääyhteistyökumppani

17.8.2020 16:29

Viikonloppuna pelattavan, vuoden suurimman suomalaisen frisbeegolftapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Ford. Yhtiö on ollut mukana frisbeegolfin tukemisessa jo neljä vuotta. Tänä aikana Ford on tukenut useita suomalaisia frisbeegolftapahtumia, ja rakennuttanut erittäin suositun Ford DiscGolfParkin Tuusulaan.

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön European Open -kisaorganisaation kanssa. European Open on ammattimaisin frisbeegolftapahtuma, missä olemme saaneet olla mukana“, kertoo Fordin myyntipäällikkö Joni Luumi.

Ford on ollut European Openin mukana nyt kolmatta vuotta ja yhteistyötä on laajennettu kattamaan nyt myös Amateur Openin puolelle.

Fordin “Eagle Bounty” tuo lisäjännitystä jo valmiiksi käsiä hikoiluttavaan väylään

European Amateur Openissa Ford tarjoaa pelaajille mahtavan mahdollisuuden tienata tuhat euroa riihikuivaa rahaa. Nokialla, The Beastin väylällä 16, on Fordin “Eagle Bounty”. Väylä on kuuluisa saariväylä, missä toinen heitto tulee saada heinäpaaleilla merkittyyn saareen. Mikäli pelaaja tekee tälle väylälle (Par 4) eaglen kisakierroksella, eli heittää toisen heiton koriin, hän saa siitä palkinnoksi tuhat euroa. Eagle Bounty on voimassa kaikille kilpailun osallistujille.

European Amateur Open alkaa perjantaina 21.8. ja kestää sunnuntaille saakka. MA1-luokan viimeiset väylät tullaan sunnuntaina kuvaamaan facebookiin livenä. MA1 ja FA1 -luokkien voittajat saavat osallistumisoikeuden vuoden 2021 European Open -ammattilaiskilpailuun.

Lisää tietoa tapahtumasta täällä: www.opendiscgolf.com/european-amateur-open/


0 kommenttia:

Jätä kommentti