"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

European Open 2015-tapahtuma tuo frisbeegolfin huiput Nokialle

5.12.2014 11:20

Ensi kesän suurin frisbeegolftapahtuma, frisbeegolfin Euroopan avoimet pelataan 15.-19.7. Nokialla. Heinäkuussa on jälleen luvassa frisbeegolfkauden huipentuma kansainvälisen ammattilaiskilpailun merkeissä. Alustavasti kilpailuun ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa kaikki maailman huiput ja odotettavissa on historian kovatasoisin frisbeegolfkilpailu Suomessa. Kilpailunjärjestäjä odottaa paikanpäälle 3000-5000 katsojaa. Kilpailun alustava palkintopotti on 35 000 dollaria ja sillä on frisbeegolfin ammattilaisliiton (PDGA) myöntämä major-status.

Kilpailussa pelataan kahdessa sarjassa: miehet (MPO) ja naiset (FPO). Kilpailuun otetaan ensi vuonna vain 144 osallistujaa aiemman 168:n osallistujan sijaan.

Neljä karsintakilpailua
Suoran ilmoittautumisen lisäksi paikkoja on jaossa neljässä European Open Qualifier -karsintakilpailussa. Kussakin karsintakilpailussa viisi parhaiten sijoittunutta miestä ja naisten luokan voittaja saavat paikan European Openiin, joten kokonaisuudessa karsintakilpailujen kautta päätapahtumaan pääsee 24 osallistujaa. Karsintakilpailut järjestetään Tukholmassa, Turussa, Oulussa ja Nokialla touko-kesäkuun aikana.

Presidents Cup avaa tapahtuman
Perinteisesti European Openin yhteydessä käyty Presidents Cup -joukkuekilpailu järjestetään myös ensi vuonna. Yhdysvaltojen ja Euroopan välinen joukkuekilpailu käydään päivää ennen European Openia, 15. heinäkuuta.

European Openin verkkosivuilta löydät tarkemmat tiedot itse tapahtumasta, Qualifier-karsintakilpailuista, sekä Presidents Cupista, osoitteessa www.opendiscgolf.com.


2 kommenttia:

fgr.fi | 11:13 16.03.2015

Terve Rene. Tapahtuma on maksuton, eli yleisö voi vapaasti tulla paikalle seuraamaan kilpailua.

Rene Ojala | 20:52 02.03.2015

Saakos näitä kisoja seurata paikan päällä ihan maksutta??

Jätä kommentti