"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suomen frisbeegolfliitto aloittaa virallisten frisbeegolfohjaajien kouluttamisen

6.5.2015 12:11

Suomen frisbeegolfkouluttajat, SFK, on Suomen frisbeegolfliiton auktorisoima koulutusorganisaatio, joka vastaa suomalaisesta frisbeegolfkoulutuksesta ja -valmennuksesta. SFK:n kouluttajien asiantuntemus perustuu vuosikymmenten omakohtaiseen kokemukseen kaikista frisbeelajeista. Asiantuntemus on hankittu lajin parissa kansallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa, niin kilpaurheilun kuin järjestötoiminnan aloilla.

SFK:n koulutusjärjestelmä luo puitteet laadukkaalle ammattimaiselle lajin esittelytoiminnalle, peruskursseille ja valmennukselle. Koulutusjärjestelmä tarjoaa koulutettaville frisbeegolfohjaajille hyvin suunnitellun ja jäsennetyn yhtenäisen konseptin, eri puolilla Suomea järjestettävän toiminnan tueksi.

SFK-logo_web_400

Me SFK:n aluevalmentajat haluamme siirtää osaamisemme liiton jäsenseuroihin ja tukea seuroja kaikin tavoin, jotta frisbeegolfin ohjaamisen ja valmennuksen laatu kehittyy Suomessa. Haluamme edistää alkumetreiltä asti, lajissa korostettua spirit of the game -arvomaailmaa kaikessa toiminnassamme. Frisbeegolf on reilun hengen laji, jossa pelaaja ensisijaisesti pelaa radan haasteita ja itseään vastaan. Spirit of the game -arvomaailman mukainen pedagoginen sisältö on mukana koulutusohjelmissa kaikilla tasoilla.” kertoo lajin pitkäaikainen kouluttaja Visa Ruuhinen.

SFK näyttää esimerkillään suomalaiselle liikunta- ja urheilukulttuurille suuntaa, kuinka itseohjautuvassa luontoliikuntalajissa toteutuvat yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia kehittävät tärkeät arvot. Tavoite on kouluttaa Suomeen vuoden 2015 aikana 100 frisbeegolfohjaajaa palvelemaan lajin kasvun tarpeita liiton jäsenseuroissa sekä eri sidosryhmissä. ”Tässä koulutusorganisaatiossa on valtava määrä osaamista ja tietoa, joka nyt saadaan jäsenseurojemme käyttöön. Tämä on suuri askel lajimme kehityksessä”, toteaa Suomen frisbeegolfliiton puheenjohtaja Ville Kotamäki.

Lisätietoja: http://frisbeegolfkouluttajat.fi


0 kommenttia:

Jätä kommentti