"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Skoorin.com on nyt DiscGolfMetrix.com

6.4.2017 11:05

Disc Golf Metrix on vihdoin täällä! Tällä viikolla Skoorin vaihtui uudeksi Disc Golf Metrix-palveluksi. Muutos käynnistyi noin vuosi sitten kun Disc Golf Scores ja Skoorin yhdistyivät yhdeksi palveluksi. Nyt Skoorin on saanut uuden elämän Disc Golf Metrixin muodossa.

Mitä uudistus tarkoittaa käytännössä?

Skoorin-käyttäjät voivat jatkaa Disc Golf Metrix-palvelun käyttöä erittäin vaivattomasti. Kaikki vanhat tulokset ja tiedot löytyvät uudesta palvelusta. Uudistuksen myötä Disc Golf World Tourilta tutut metriikat tulevat muidenkin kilpailuiden käyttöön. Metrix-tunnuslukuja ja tilastotietoja voi tarkastella myös omien harjoituskierrosten osalta, täysin ilmaiseksi. Lisäksi ”Skoorin rating” vaihtuu nyt Metrix-ratingiksi.

Uuden palvelun myötä kaikki voivat seurata suorituksiaan DGWT:lta tuttujen tilastojen tapaan. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Uudet tilastot eivät suinkaan ole ainoa asia, mitä Metrix julkaisu tuo tullessaan. Monia Skoorinista tuttuja ominaisuuksia on jalostettu talven aikana. Uusi ulkoasu, yleinen haku, kierrosten ja kilpailuiden välinen navigointi, seurojen ylläpito ja omat bag tag-sarjat sekä uusi etusivu ovat muutamia esimerkkejä uudistuksista. Tavoitteena on selkeyttää käyttöä säilyttäen silti Skoorinin monipuoliset ja hyväksi havaitut ominaisuudet monipuolisten kilpailuiden järjestämiseen ja oman kehityksen seurantaan.

Viimeisen vuoden aikana Skoorinin käyttö on kasvanut varsin mukavasti myös Suomessa. Tämän uudistuksen myötä kasvun uskotaan jatkuvan, jopa lisääntyvän merkittävästi. Yhä enemmän kilpailuita, etenkin viikkokisoja, järjestetään Skoorinin eli nyt uuden Disc Golf Metrixin avulla. Metrixin kuulumisista pysyt ajan tasalla seuraamalla heidän facebook-sivujaan.

Liity uuteen palveluun ja osallistu arvontaan!

Uuden palvelun lanseerauksen kunniaksi Disc Golf Metrix, Disc Golf World Tour ja Discmania järjestävät arvonnan Metrixin käyttäjien kesken. 24.4.2017 mennessä liittyneiden uusien käyttäjien ja käyttäjätietonsa päivittäneiden entisten käyttäjien kesken järjestetään arvonta. Arvonnan palkintoina on 5 kpl Discmanian Disc Golf World Tour Thrower Edition C-line CD3 frisbeegolfkiekkoa.

Metrix-käyttäjien kesken arvotaan 5 kpl C-CD3 uutuuskiekkoa 24.4.2017. Kuva: Discmania.

Palvelun uudet käyttäjät ja käyttäjätietonsa päivittäneet skoorinin entiset käyttäjät osallistuvat arvontaan automaattisesti. Luo omat tunnuksesi tai kirjaudu sisään täällä!

Metrixin henkilökunta ottaa arvonnan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostise.

Lisätietoja

Disc Golf Metrixin verkkosivut
Disc Gofl Metrixin facebook-sivut
Tietoa Metrix-tilastotiedoista
Disc Golf World Tourin verkkosivut


0 kommenttia:

Jätä kommentti