"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Rahaa harrastuksiin – säästä rahaa vertailemalla lainoja

23.4.2024 07:36

Harrastukset tuovat elämään paljon iloa, energiaa ja uusia kokemuksia. Mukavan tekemisen parissa vietetty aika on korvaamatonta, olipa harrastuksesi sitten pyöräily, kiipeily, frisbeegolf tai mikä tahansa muu laji. Toisinaan harrastusten kustannukset kuitenkin kasvavat liian suuriksi esimerkiksi uusien välineiden hankkimisen tai reissujen vuoksi. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voit rahoittaa harrastuksia vaivattomasti. Yksi tällainen keino on kilpailutettu vakuudeton laina.

Teksti on kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä Nordic Bankin kanssa.

Vakuudeton laina on netistä haettava luotto, johon ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, on sinun mahdollista saada lainaa. Vakuudettomien lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi Nordic Bankin kautta. Vain yhdellä hakemuksella voit saada useita tarjouksia eri paikoista.

Vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Vakuudeton laina on monipuolinen rahoitusratkaisu. Se sopii hyvin juuri harrastusten kaltaisiin menoihin. Sen yksi suurimmista eduista on se, että saat käyttää rahat mihin haluat. Ehkä tarvitset lainaa varusteiden hankintaan tai matkaan maailman toiselle puolelle. Rahoja ei ole pakko käyttää yhteen tiettyyn tarkoitukseen, toisin kuin esimerkiksi auto- tai asuntolainassa, mikä antaa vapauden hankkia juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Voit tehdä useita hankintoja yhdellä vakuudettomalla lainalla. Jokaista ostosta varten ei ole pakko nostaa erillistä lainaa tai ottaa osamaksua. Sen sijaan voit hakea kerralla lainan, jolla pystyt maksamaan monet menot. Näin voit pitää rahatilanteesi selkeämpänä sekä säästää rahaa.

Esimerkiksi jos aiot lähteä tutustumaan muissa maissa oleviin frisbeegolfratoihin, voit maksaa yhdellä lainalla matkoja, majoituksia sekä ruokailuja. Lainaa lyhennetään erissä kuukausittain, joten saat matkan ikään kuin osamaksulla.

Kilpailutus auttaa säästämään rahaa

Kilpailuttamalla lainasi voit saada parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot. Lainamarkkinat ovat täynnä erilaisia tarjouksia, ja lainanantajien välillä voi olla suuria eroja niin korkotasossa kuin muissakin kuluissa. Kilpailutuksen ansiosta voit säästää merkittäviä summia rahaa, jotka voit sen sijaan käyttää harrastuksiisi tai laittaa säästöön.

Luottojen korot voivat olla mitä tahansa noin 4,5–20 % väliltä. Myös kulut vaihtelevat, mutta nykyään niitä saa olla enintään 150 euroa vuodessa. Eri vaihtoehtoja vertailemalla voit löytää halvimman lainan ja säästää rahaa.

Näin lainat kilpailutetaan netissä

Kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordic Bankin avulla. Nordic Bankin kautta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Näin kilpailutusprosessi etenee:

  1. Määritä, kuinka paljon lainarahaa tarvitset ja mitä tarkoitusta varten.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus. Hakemuksesi toimitetaan noin 30:lle Nordic Bankin yhteistyökumppanille.
  3. Voit saada useita lainatarjouksia. Vertaile tarjouksia huolellisesti.
  4. Valitse paras tarjous. Kun sopimus on syntynyt, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman arkipäivän aikana.

Kilpailuttamalla varmistat, että saat parhaan mahdollisen diilin. Näin sinulle jää enemmän rahaa käytettäväksi siihen, mikä sinulle on tärkeintä. Kilpailutetun lainan avulla voit rahoittaa menojasi ilman liian suurta taloudellista taakkaa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti