"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lähde mukaan tekemään European Openia!

1.4.2015 18:02

European Openin kokoisen tapahtuman toteuttaminen vaatii paljon ihmisiä. Varsinkin kun tavoitteena on tehdä tapahtumasta ikimuistoinen kokemus kaikille: pelaajille, yleisölle, sekä tietenkin sen parissa työskenteleville. Tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta ilman vapaaehtoisten apua. Aiempina vuosina vapaaehtoisia on ollut mukana ilahduttavan paljon. Frisbeegolfin harrastajat ovat avuliasta ja ahkerasta väkeä, mikä tekee lajista niin upean kuin se on.

Jokainen European Open on ollut aiempaa parempi tapahtuma ja kisaorganisaatio pyrkii jatkamaan samaan malliin. Kilpailun järjestäjä kääntyykin harrastajien puoleen tämän tavoitteen saavuttamiseksi. European Openin vapaaehtoisille on tarjolla verraton frisbeegolfkokemus, sekä monia etuja, kuten staff-paketti, kierros kisaradalla ja pääsy vain pelaajille tarkoitettuihin aktiviteetteihin. Vapaaehtoistyö on paikoin jopa hieman rankkaa, mutta myös erittäin palkitsevaa, useimmiten juuri vapaaehtoisilla on tapahtuman jälkeen hymy herkimmässä.

Liity joukkoon ja lähde mukaan tekemään European Openia!

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen hoituu kätevästi tapahtuman verkkosivuilla. Samalta sivulta saat myös lisätietoja vapaaehtoisten eduista.


0 kommenttia:

Jätä kommentti