"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Auta pelastamaan Järva DGP

19.11.2014 13:46

Tukholmassa sijaitsevan Järva DiscGolfParkin paikalle suunnitellaan hautausmaata, jonka myötä ehdottomasti Euroopan parhaimpiin frisbeegolfratoihin lukeutuva rata on lakkautusuhan alla. Käännymme frisbeegolfyhteisön puoleen, jotta rata saataisiin säilytettyä. Voit vaikuttaa allekirjoittamalla tämän adressin, siihen ei mene kuin puoli minuuttia. Voit myös auttaa jakamalla adressin sosiaalisessa mediassa, jotta tavoitamme mahdollisimman laajan yleisön ja Järvan säilyttämisen puolesta kamppailevat saavat kerättyä enemmän allekirjoituksia.

Vuonna 1995 avattu Järva DGP on Mats & Jonas Löfin elämäntyö, joka on muotoutunut upeaksi puistoksi ja frisbeegolfradaksi 20:n vuoden työn tuloksena. Entinen kaatopaikka onkin kokenut dramaattisen muodonmuutoksen ja nykyään alue on myöskin yksi Tukholman suurimmista puistoista, joka palvelee myös monia muita ulkoilijoita.

Rata on toiminut monien kansainvälisten ja Ruotsin kansallisten arvokilpailuiden näyttämönä. Näistä merkittävimpiä ovat viime vuonna pelattu European Masters ja sitä edeltävä Stockholm Discgolf Open, joka järjestettiin radalla vuotuisesti 18:n vuoden ajan vuodesta 1996 lähtien.

Auta siis säilyttämään Järvan rata ja allekirjoita adressi!

Linkitetty adressi on luotu alunperin kaksi vuotta sitten, mutta on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin.

Kuva © Eino Ansio / Innova Champion Europe.


1 kommenttia:

Asmo Soinio | 18:25 11.12.2014

Ihan mahtava video aiheesta: http://youtu.be/XdGYYSn-Nlo

Jätä kommentti