"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uusia ratoja ja Riutta DGP laajeni 18-väyläiseksi

11.7.2014 15:19

Suomen frisbeegolfharrastajia hemmotellaan jälleen tällä viikolla, kun lisää ratoja ilmestyy kartalle. Tutustu alta tämän viikon uutuustarjontaan ja lähde bongaamaan ratoja!

A1 Riutta DiscGolfPark Riihimäen Riutta DiscGolfPark laajennettiin 18-väyläiseksi ja kaikki uudet väylät ovat nyt pelattavissa. Työt kuitenkin jatkuvat vielä pitkin kesää Riutassa ja rataa tullaan kehittämään edelleen. Uudet väylät ovat pääsääntöisesti kapeahkoja väyliä, jotka ovat hyvä lisä komeilla korkeuseroilla varustettuun rataan.

AA1 Huuhanmetsä DiscGolfParkUusi 24-väyläinen haastava metsärata Kuopiossa, jossa suurin osa väylistä on tarkkuutta vaativia metsäpillejä.

C1 Tuomiojärvi DiscGolfParkRata sijaitsee Tuomiojärven rannan ja rantalentopallokenttien yläpuolella olevalla harjulla. Korkeuserot tarjoavat mukavan haasteen 9-väyläisellä radalla.

B2 Ilmajoen frisbeegolfrataRata ei ole kovin avara, joten tarkkuus ja vahva lähipeli vievät tällä radalla pitkälle. Mukavaa vaihtelua avoimille radoille.

C1 Vuorelan frisbeegolfkenttä9-väyläinen rata järven rannalla. Rataa voi pelata myös 18-väyläisenä, kun yhdistää sen Kunnonpaikka DiscGolfParkin kanssa.

C3 Frisbeegolf PahkalanniemiParkanon Pahkalanniemeen on rakennettu uusi 9-väyläinen frisbeegolfrata urheilukentän läheisyyteen.


0 kommenttia:

Jätä kommentti