"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uusi frisbeegolffareille suunnattu palvelu syntyy!

9.2.2016 15:50

Uusi frisbeegolfin tulos- ja tilastointipalvelu Disc Golf Metrix lanseerataan Disc Golf World Tourin osakilpailun La Mirada Openin yhteydessä maaliskuussa. Disc Golf Metrix on lajin kansainvälisen promoottorin Jussi Meresmaan ideoima palvelu.

Disc Golf Metrix yhdistää kaksi suosittua tuloskirjausohjelmaa

Disc Golf Scores (DGS) ja Skoorin yhdistyvät ja tuloksena syntyy uusi palvelu nimeltään Disc Golf Metrix. Vanhojen järjestelmien radat, tulokset ja käyttäjät yhdistyvät. Lisäksi Disc Golf Metrix tulee tarjoamaan nimensä mukaisesti aivan uudenlaista metriikkaa kisoista. Tästä ensikosketus saadaan jo ensi kuussa pelattavassa La Mirada Open -kisassa.

Uusi tulospalvelu, uudet kujeet

Disc Golf Scores on palvellut frisbeegolffareita jo lähes 10 vuoden ajan. Tuona aikana palvelusta on kasvanut Suomen suurin frisbeegolftulospalvelu. Kasvu on jatkunut, vaikka viime vuosina kehitys ja markkinointi onkin ollut vähäisempää. Nyt alkavan uuden yhteistyön kautta sekä nykyisille että uusille käyttäjille voidaan tarjota paras mahdollinen tulospalvelu. Käytännössä DGS:n käyttäjät, radat ja tulokset siirretään uuteen palveluun. Näin ollen joistain DGS:n nykyisistä ominaisuuksista luovutaan ja jotain uutta tulee tilalle. Merkittävimpiä uusia ominaisuuksia ovat Skoorinista tutut reaaliaikainen tulospalvelu sekä erinomainen mobiiliversio.

Uuden palvelun taustalla on suomalais-virolainen ryhmä, josta kehitystyötä tekevät Mikko Juola (DGS) ja Marko Saviauk (Skoorin). Tiimiin kuuluu myös Jussi Meresmaan lisäksi virolainen promoottori Rasmus Sepp, joka tunnetaan mm. Viron EuroTour-osakilpailun järjestäjänä.

Siirtymäkausi ja tunnukset järjestelmiin

Disc Golf Metrixissä tulee olemaan kaikki DGS:n ja Skoorinin nykyiset käyttäjät. Mikäli käyttäjällä on jo tunnus molempiin järjestelmiin käyttäjätunnusten tiedot yhdistetään. DGS:n nykyisiä käyttäjiä tiedotetaan tunnusten siirtymisestä tarkemmin vielä sähköpostitse.

Mitä käyttäjien tulee tehdä?

Pelata paljon frisbeegolfia ja kirjata tuloksia. Käyttäjät voivat jatkaa tulosten kirjaamista kumpaan tahansa järjestelmistä kunnes sivustolla toisin ilmoitetaan. Kirjatut tulokset siirretään kevään aikana uuteen avattavaan tulospalveluun.

Disc Golf Scores – www.discgolfscores.net
Skoorin – www.skoorin.com
Disc Golf World Tour – www.discgolfworldtour.com


3 kommenttia:

rs75 | 13:04 25.07.2016

Mitään päivitystä kuluttajaversiosta?

fgr.fi | 07:18 07.04.2016

Hei Sulonen. Metrix-sovellus kuluttajille on vielä kehitteillä. Emme osaa sanoa sen valmistusmisaikaa.

Sulonen | 06:53 07.04.2016

Onkohan uusi Metrix aplikaatio koska valmis? Mistään ei tunnu löytyvän tietoa aiheesta. Tuo Skoorin nettipalvelu ei sellaisenaan kohtaa käyttäjän tarpeita.

Jätä kommentti