"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

USDGC 2018: McBeth kasvatti johtoaan

5.10.2018 10:47

Yhdysvaltain mestaruuskilpailut, USDGC 2018, jatkui eilen toisen kierroksen merkeissä Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa. Nelipäiväisestä kilpailusta on nyt puolet käytynä ja helteiset tuloskelit senkun jatkuivat. Päivän paras kierrostulos B -koreihin oli 55 (-12) ja siitä vastasi Paul McBeth.

Hallitseva USDGC -mestari Nate Sexton väylällä 1. Kuva: Eino Ansio

Piironen edelleen parhaiten sijoittunut suomalainen

Leo Piironen nautti Powergripin Facebook -livelähetyksestä tällä kertaa koko kierroksen ajan, eikä antanut livetuotannon häiritä peliä. Piirosen kanssa samassa kortissa pelasi Ricky Wysocki, Kevin Jones ja Nate Perkins.

Jones heitti kierroksen 59 (-8) ja nousi perjantaiksi kirikorttiin. Hän on jaetulla nelossijalla Nate Sextonin ja Zach Meltonin kanssa.

Wysockilla oli tahmea kierroksen alku ja loppu, mutta hän nousi myös ylöspäin ja lähtee jahtaamaan kärkeä Jonesin kanssa. Parivaljakolle seuraa kirikorttiin tekee Melton ja jopa 22 pykälää upealla kierroksellaan noussut Jeremy Koling.

Piironen on tällä hetkellä jaetulla sijalla 15 ja hänen kortistaan löytyy tänään Eagle McMahon, Gregg Barsby ja Chris Dickerson. Kyseinen kortti lähtee liikkeelle kello 13:00 paikallista aikaa.

Kevin Jones kiri näyttävästi jaetulle 4.sijalle. Kuva: Eino Ansio

McBeth ei anna siimaa

Alkaa näyttämään siltä, että Paul McBethin McBeast -moodi on tullut näihin karkeloihin jäädäkseen. Molempina päivinä McBeth on vastannut parhaasta kierroksesta, ei väliä heitetäänkö A vai B -koreihin.

McBeth on kasvattanut kahdella kierroksella johtonsa jo kahdeksan heiton mittaiseksi. Hän on ainoa, jonka miinuslukemat alkavat kakkosella. Toisena on tällä hetkellä James Conrad ja kolmantena Paul Ulibarri. Eroa Conradin ja Ulibarrin välillä on kolme heittoa.

Eikö löydy taaskaan pysäyttäjää? Kuva: Eino Ansio

Muut suomalaiset

Väinö Mäkelä sairastui menneenä viikonloppuna lievään keuhkokuumeeseen, mutta kävi kuitenkin kokeilemaan kisakuntoaan ensimmäisellä kierroksella. Kunto otti takapakkia jo samana iltana ja näin ollen hän joutui jättämään kilpailun kesken.

Mikael Häme ja Teemu Nissinen ovat molemmat jaetulla sijalla 27. Seppo Paju heistä kahden heiton päässä jaetulla sijalla 34. Jalle Stoor, Pasi Koivu ja USDGC debyyttiään tekevä Ilkka Niemi ovat myös vielä mukana kilpailussa.

Jalle Stoor on tällä hetkellä 85. Kuva: Eino Ansio

Tänään vuorossa Moving Day, näin seuraat

USDGC:n kotisivuilta löytyy pelaaja-, seuranta- ja ratainfojen lisäksi tuoreimmat uutiset ja lähtöajat. Livetulokset löytyvät UDiscistä. USDGC:n Facebook -sivuilta löytyy kattavimmat kuva -ja juttukoosteet. Myös USDGC:n ja Innovan Instagram -tilit kannattaa ottaa seurantaan.

Jomez Productions (JomezPro) tuo tarjolle kierroskohtaiset videokoosteet sekä kärkikortista että jahtikortista. Live alkaa näkymään tänään! Väylän 17 vieressä olevasta teltasta tuotetaan liveä Avery Jenkinsin, Jamie Thomasin ja kolmen kameran voimin. Livet tulevat näkymään Innovan Youtube -tilillä ja Facebookissa.

Fulcrum Media kuvaa väyliä 1, 5 ja 17, sekä avaukset viimeiseltä väylältä ja mahdollisesti vielä muutakin.

Perjantain lähtöajat ja jo käytyjen kierrosten ratingit PDGA:n sivuilla. Aikaero Suomeen -7h.

James Conrad ja saariväylä 17. Kuva: Eino Ansio

Artikkelikuva: Eino Ansio.


0 kommenttia:

Jätä kommentti