"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

#UlkonaKuinLumiukko

15.2.2018 12:08

Suomen Latu juhlii tänä talvena 80-vuotissynttäreitään. Juhlat kestävä koko sydäntalven ajan rakentamalla lumiukkoja erilaisissa tapahtumissa, puistoissa ja kotipihoilla, sekä tietenkin frisbeegolfradoilla. Suomen Latu haastaa lumiukkotalkoisiin mukaan kaikki, mukaan lukien frisbeegolfin harrastajat.

Voit osallistua lumiukkotalkoisiin ja sen yhteydessä järjestettävään kisaan rakentamalla lumiukon, vaikkapa frisbeegolfradalle tai sen lähelle. Ota siitä kuva ja jaa se instagramissa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko ja #suomenlatu. Voit myös osallistua lataamalla kuvan kampanjansivuilla. Kuvakisassa on viikoittaisia palkintoja, joista osa on frisbeegolfaiheisia. Kampanja päättyy 11.3.

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 84 000 jäsentä 190 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Yksi järjestön liikuttamistavoista on frisbeegolf, Suomesta löytyy jo useita ratoja, joiden rakentamisessa Suomen Ladulla on ollut ratkaiseva rooli.

Lisätietoja #UlkonaKuinLumiukko-kampanjasta
Lisätietoja Suomen Ladusta


0 kommenttia:

Jätä kommentti