"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Syksyn satoa, 4 uutta rataa!

26.9.2014 15:44

Osassa maata lumi on jo peittänyt tiimattoja, mutta ainakin etelämpänä viikonlopuksi on luvattu hyvää heittokeliä. Nyt on hyvää aikaa ulkoiluttaa kiekkoja uusilla radoilla raikkaassa syyskelissä.  Ensi viikollahan alkaa USA:n mestaruuskisat eli USDGC, jota Suomessakin pystyy internetin välityksellä seuraamaan. Uusimmat ratalisäykset FGR:ään listattuna alla:

Kyyjärvi DiscGolfPark sijaitsee Harsunkankaan ulkoilualueella. Väylät sijaitsevat kuntopolkujen varrella metsässä sekä hiekkamontuissa. Väylien pituudet vaihtelevat välillä 58-204m.

Kommatti DiscGolfPark on haastava metsäinen rata. Heittopaikat ovat hyvin tehtyjä ja tekonurmipällysteisiä. Radalla on pitkiä ylämäkipillejä ja haastavia alamäkiväyliä sopivasti vuoronperään.

Savitaipaleen frisbeegolfrata tarjoaa haasteita sekä onnistumisen tunteita jokatasoisille pelaajille. Rata sijaitsee Savitaipaleen pururadalla, liikuntatalon ja jalkapallokentän läheisyydessä.

Naissaaren frisbeegolfrata soveltuu mainiosti aloittelijoille, koska väyläpituudet ovat 50-82m ja radalta löytyy myös harjoittelukori.


0 kommenttia:

Jätä kommentti