"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suomalainen frisbeegolfmerkki Discmania ja suosittu tubettaja Roni Back aloittavat laajamittaisen yhteistyön

19.9.2023 17:34

Suomalainen frisbeegolfmerkki Discmania sekä suosittu suomalainen tubettaja Roni Back aloittavat laajamittaisen yhteistyön frisbeegolfin parissa. Yhteistyö kestää vuoden 2024 loppuun saakka ja käsittää mm. erilaisten YouTube-sisältöjen luomisen, sekä Ronin Back:lle suunnitellun nimikkokiekon julkaisun keväällä 2024.

“Discmania on Euroopan johtavana frisbeegolfmerkkinä vahvasti mukana lajin edistämisessä ruohonjuuritasolla. Tähän “koko kansan Ronilla” on pitkäaikaisena vaikuttajana hyvä kontaktipinta. Uskon, että yhteistyömme myötä lajin pariin saadaan lisää uusia innokkaita harrastajia, ja pystymme yhdessä Ronin kanssa tarjoamaan mielenkiintoista sisältöä olemassaoleville harrastajille.” kertoo Discmanian kasvujohtaja Jussi Meresmaa.

Frisbeegolf on ollut pitkän nosteessa Suomessa, ja tutkimuksen mukaan jo yli miljoona suomalaista on kokeillut lajia. Lajin tunnettuutta ja matalaa aloituskynnystä tuodaan jatkossa esiin nyt erittäin suositun tubettajan vaikuttajamarkkinoinnin myötä. 

”Yhteistyössä Discmanian kanssa pääsee edistämään niin frisbeegolfin ilosanomaa kuin nuorten kannustamista liikuntaan, jotka ovat molemmat tärkeitä asioita mulle. Nöyräksi vetää saada myös oma kiekko markkinoille tämmöisenä amatööriheittäjänä.” sanoo Roni Back.

Nyt alkavan yhteistyön hedelmiä nähdään jo loppuvuodesta, milloin Roni tähdittää Discmanian vuotuista Mystery Box -kampanjaa. Keväälle 2024 on suunnittelilla Roni Back Signature Series -kiekko. Tämä on ensimmäinen kerta, kun vaikutttajalle suunnitellaan oma nimikkokiekko Discmanian mallistosta. 

Roni Backin videoita voit katsoa hänen YouTube-kanavallaan.


0 kommenttia:

Jätä kommentti