"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

SFL ja Spin18 Oy sopimukseen 2016 EM-kisoista

30.10.2015 17:09

Frisbeegolfin kaupallisiin oikeuksiin ja mediatuotantoihin erikoistunut Spin18 Oy on solminut Suomen frisbeegolfliiton kanssa yhteistyösopimuksen koskien tulevia frisbeegolfin EM-kilpailuita. Vuoden 2016 EM-kilpailut järjestetään elokuussa Oulussa.

Spin18 vastaa tapahtuman teknisestä tuotannosta ja -toteutuksesta. Tuotannossa on mukana vahvasti myös Oulun kaupunki sekä Oulun frisbeegolfseurat, Oulun Frisbeeseura ry ja BSC Disc Golf Team ry, mahdollistaen mm. mittavat kilpailujärjestelyt vapaaehtoisineen. ”Frisbeegolfin EM-kilpailut antavat Suomen nopeimmin kasvavalle urheilulajille arvokasta näkyvyyttä ja huomiota, josta kaikki urheilulajit kilpailevat. Toteutamme myös EM-kilpailuiden yhteydessä mittavan maanlaajuisen lajimarkkinointikampanjan, joka jalkautuu 15 paikkakunnalle kesällä 2016.” kertoo Jussi Meresmaa Spin18 Oy:stä.

Lajimarkkinoinnin toteutuksessa on mukana myös Suomen frisbeegolfliitto, jonka kanssa Spin18 on solminut yhteistyösopimuksen. Sopimuksen yhteydessä Spin18 vastaa Suomen frisbeegolfmaajoukkueen kaupallistamisesta osana EM-kilpailukokonaisuutta.

Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus kasvattaa frisbeegolfin tunnettuutta entisestään ja tämän sopimuksen myötä saimme kumppaniksemme lajin vahvan pioneerin.” kertoo SFL:n hallituksen puheenjohtaja Ville Kotamäki.

Oulussa elokuussa 2016 järjestettäviin EM-kilpailuihin odotetaan maajoukkueita yli 20 maasta. Suomen tulevaan maajoukkueeseen lukeutuu yli 30 henkilöä, jonka myötä Suomella tulee olemaan isäntämaana kisojen suurin joukkue, sekä myös yksi kovatasoisimmista. Vuonna 2014 Sveitsin Genevestä maajoukkue toi mukanaan peräti kahdeksan EM-mitallia.

Lisätietoja 2016 EM-kisoista tapahtuman verkkosivuilta: www.frisbeegolf-em.fi


0 kommenttia:

Jätä kommentti