"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Schusterick hurjassa vauhdissa MM-kisoissa – Paju jäi kyydistä

6.8.2015 02:46

Frisbeegolfin MM-kilpailut Yhdysvaltain Pittsburghissa jatkuivat keskiviikkona. Vuorossa oli avoimessa luokassa kaksi kierrosta Slippery Rock Universityn par 67 -radalla. Seppo Paju ei ikävä kyllä radalla parhaalla mahdollisella tavalla onnistunut

Aamusta asti huikeita tuloksia

Slippery Rockin radan par-lukemat olivat kärjen käsittelyssä paperia aamusta alkaen. Seppo Pajun 61 (-6) ei riittänyt likimainkaan edes avauspäivän hyvien asemien säilyttämiseen vaan pudotusta tuli sijalle 19.

Kärjessä Will Schusterick murskasi radan ja pelasi 51 (-16). Perässä seurasivat huipputuloksilla Nikko Locastro (53), Ricky Wysocki (54) ja Paul McBeth (54).

Kisaa avauskierroksen jälkeen johtanut Paul Ulibarri tipahti myös johtopaikalta pelattuaan Pajun kanssa saman tuloksen 61. Myös vahvasti aloittaneen hieman tuntemattomampi Calvin Heimburg putosi kärjen kelkasta.

Kuumat pysyivät kuumina

Päivän ensimmäisellä kierroksella onnistuneet säilyttivät tasonsa myös toisella kierroksella. Will Schusterick pelasi 54 (-13) ja pääsi tällä kilpailun johtoon neljän heiton turvin.

Wysocki väijyy kärjen takana neljän heiton perässä. Kuva: Eino Ansio/Innova Champion Europe

Wysocki väijyy kärjen takana neljän heiton perässä. Kuva: Eino Ansio/Innova Champion Europe. Arkistokuva.

Toisella kierroksella parhaiten onnistunut Ricky Wysocki (53) on toisena ja Nikko Locastro kolmantena. Neljättä sijaa jakavat vasta 16-vuotias superlupaus Eagle Wynne McMahon sekä Paul McBeth.

Hallitsevan kolminkertaisen mestarin McBethin nimeä ei kannattane vieläkään tyystin voittokamppailusta unohtaa, vaikka matkaa kärkeen onkin kolmen kierroksen jälkeen 8 heittoa.

Seppo Pajun toinen kierros oli ensimmäistäkin hankalampi ja tulos 65 (-2) pudotti Pajua entisestään tuloslistalla. Paju löytyy nyt sijalta 33. Matkaa mitaleille on jo 16 heittoa ja Pajun parhaaseen MM-sijoitukseen, 6. sijaan, matkaa on 13 heittoa.

Seppo Pajulla ei ollut paras päivänsä. Kuva: Eino Ansio/Innova Champion Europe. Arkistokuva.

Seppo Pajulla ei ollut paras päivänsä. Kuva: Eino Ansio/Innova Champion Europe. Arkistokuva.

Naisissa Sarah Hokom nousi kolmen heiton turvin ohi tähän asti johtaneen Valarie Jenkinsin. Mastereissa tilanne on kutkuttavasti tasan Patrick Brownin ja Jay ”Yeti” Readingin välillä.

Tulokset

Kansikuva: Eino Ansio/Innova Champion Europe. Arkistokuva.


0 kommenttia:

Jätä kommentti