"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sää rauhoittui, tuloslista ei – 2015 Aussie Open päivä 2

30.1.2015 19:16

Eteläisen pallonpuoliskon historian ensimmäinen major -turnaus 2015 Aussie Open jatkui perjantaina. Torstain ukkosmyrsky oli taaksejäänyttä elämää, mutta tuloslista kaikkea muuta kuin rauhoittui. Suomalaisten päivä oli mollivoittoisempi, kärkeen nousi tuttuja nimiä

Rataennätys jakoon

Mundaringin par 65 -radalla tulokset pysyivät vielä avauspäivänä maltillisina. Perjantaina kuitenkin päästiin par-lukeman alituksissa tuplaluvuille. Uudesta rataennätyksestä 53 (-12) vastasivat yhdessä kenties lajin tämän hetken valovoimaisimmat supertähdet Paul McBeth (USA) ja Simon Lizotte (GER).

Simon Lizotte yrittää runtata Mcbethin 5 heiton johdon kiinni. Arkistokuva.

Simon Lizotte yrittää runtata Mcbethin 5 heiton johdon kiinni. Arkistokuva.

Paul McBeth oli avauspäivän jälkeen toisena, joten hän on nyt uusi kärkinimi jopa viiden heiton erolla torstaina heikommin avanneeseen Lizotteen nähden. Kärkipaikasta luopumaan joutunut Nathan Doss (USA) jatkaa jaetulla 2. sijalla pelattuaan 59 (-6)

Kärkiryhmän neljäs pelaaja on neljättä sijaa David Feldbergin (USA) kanssa jakava Richard Wysocki (USA). Näin ollen kilpailun viisi parhaimman ratingin omaavaa pelaaja ovat myös tämän hetken viisi kärkimiestä.

Suomalaisilla vaikeampaa

Juho Rantalaiho starttasi perjantaihin kärkiryhmästä neljänneltä sijalta. Rantalaiho tuskaili draivipelinsä kanssa ja tulos jäikin eilistä vaatimattomammaksi. Tulos 64 (-1) pudotti Rantalaihon kuudennelle sijalle. Juhon blogissa käydään jälleen päivän mietteet tarkasti läpi.

Jussi Meresmaa pelasi saman tuloksen Rantalaihon kanssa ja on siten edelleen heiton takamatkalla suomalaisten keskinäisessä kamppailussa.

Amatööreissä Rami Roppo tutisi kärkipaikalla sen verran, että tulos heikkeni 70:stä 77:aan. Jaetun kärkitilan sillä edelleen pitää, sillä tulokset amatööreissä ailahtelivat muutenkin runsaasti. Tommi Tohni nousi tuloksellaan 74 neljä sijaa, nyt jaetulle kolmannelle sijalle.

Kilpailu jatkuu lauantaina. Suomen aikaa kärkiryhmät pelaavat varhain aamulla noin kello viidestä alkaen.

Tulokset
Discmanian seurantaopas
Livetulokset

Artikkelikuva: Innova Champion Europe. Arkistokuva


0 kommenttia:

Jätä kommentti