"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

National Tour käynnistyi Yhdysvalloissa

27.2.2014 11:28

Maailman korkea tasoisin frisbeegolfsarja, National Tour Elite Series, käynnistyi eilen perinteikkäästi Arizonassa The Memorial Championshipin merkeissä. Neljä päivää kestävän kilpailun kärjessä on ensimmäisen päivän jälkeen viime kesänä Nokialla pidetyssä European Openissakin nähty Philo Brathwaite. Brathwaiten tulos 46 (12 alle ihannetuloksen) riitti yhden heiton kaulaan 2. sijaa jakavasta kuusikosta. Ylipäätään kärjessä ja sen läheisyydessä on erittäin tiivistä. Jokusen heiton päässä kärjestä ovat lähes kaikki lajin kärkinimet, erityisesti Yhdysvalloista.

Teemu Nissinen on avauskierroksen jälkeen jaetulla 28. sijalla kuuden heiton päässä kärjestä. Nissisen toinen kierros käynnistyy tänään klo 10:46 Suomen aikaa. Seurakseen hän saa mm. samassa ryhmässä pelaavan Will Schusterickin.

Naisten sarjaa johtaa huikean avauskierroksen (tulos 52 heittoa) jälkeen Catrina Allen, kolmen heiton erolla Paige Pierceen. Myös naisten sarjassa nähdään suomiväriä. Ellinoora Heikkilä ei eilen yltänyt omaan tasoonsa ja on tällä hetkellä sijalla 16.

Kilpailun reaaliaikainen tulosseuranta löytyy PDGA:n verkkosivuilla, kuten myös kilpailun tulokset.


0 kommenttia:

Jätä kommentti