"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lahjaideoita frisbeegolfaajalle

9.12.2014 15:14

Frisbeegolfia harrastavalle on helppoa hankkia lahjaksi jotain lajiin liittyvää – liikuttava lahja on aina ilo saada. Kiekkoja eri malleineen on kuitenkin tuhansia, joten juuri sen oikean lahjan valinta saattaa olla haastavaa. FGR:n toimitus kokosi yhteen kauden suosituimpia lahjavinkkejä, jotka soveltuvat mainiosti lähes jokaiselle harrastajalle.

Mysteeri- / Yllätyslaatikko
Kiekkopaketit, jonka sisältö ei ole ostaessa tiedossa, ovat suosittuja hankintoja harrastajien keskuudessa. Yllätyslaatikko on oiva lahja frisbeegolfaajalle ja samalla säästyy päänvaivaa oikean tuotteen valinnassa. Voit vaikkapa yllättää itsesikin! Jotkut paketit sisältävät eivät sisällä pelkkiä kiekkoja, vaan mukana on myös muita frisbeeaiheisia tuotteita. Laatikoiden sisältö on kotimaisilla toimijoilla tyypillisesti arvoltaan n. 1,5-kertainen suhteutettuna paketin hintaan, joten rahoilleen saa myös hyvin vastinetta.

Powergripin Yllätyslootaa lähtee 49,90 euron hintaan. InnovaStoren Mysteeripaketteja saa 50,00 ja 80,00 euron hintaan.

Discmania LITE-korin verkkomaiset ketjut sieppaavat kiekot varmasti.

Discmania LITE-korin verkkomaiset ketjut sieppaavat kiekot varmasti.

Harjoituskori
Moni frisbeegolfaaja haaveilee omasta harjoituskorista. Tähän tarkoitukseen soveltuvat erinomaisesti kevyet irtokorit, jotka voi kätevästi ottaa mukaan sinne missä sitä tarvitseekin: mökille, puistoon tai takapihalle. Discmanian uutukainen LITE-kori sieppaa kiekot erityisen hyvin verkkomaisten ketjujensa ansiosta ja verrattuna Pro-tason koreihin hintakin on varsin huokea.

Discmania Lite-kori saatavilla InnovaStoresta 59,90 eurolla.

Grip EQ A14 Tour Bag.

Grip EQ A14 Tour Bag.

Reppubägi
Jo kohtalaisen aktiivisen frisbeegolfin harrastajan kannattaa satsata reppubägiin. Reppu-malliset bägit ovat lähes poikkeuksetta ergonomisempia kuin perinteisen malliset bägit. Tukeva reppubägi vähentää erityisesti selkään kohdistuvaa rasitusta ratoja kiertäessä. Reppubägiin mahtuu varmasti riittävä määrä kiekkoja ja muille tarpeellisille varusteillekin on varattu tilaa riittämiin. Maailman arvostetuimman reppubägivalmistajan Grip EQ:n korkealaatuisen reppubägin valitsemalla ei ainakaan pitäisi mennä pieleen.

Grip EQ Tour Bag alkaen 199,00 euroa ja Grip EQ Agile Bag alkaen 149,00 euroa. Kumpiakin saatavilla Frisbeepointista, Powergripistä ja InnovaStoresta.

Frisbeegolfvalmennus
Talvi on mitä parhain aika hioa heittotekniikka kuntoon osaavassa ohjauksessa. Usealla harrastajalla on jollain osa-alueella petrattavaa ja lääkkeen löytäminen omin avuin on usein haastavaa. Frisbeepointin ja Powergripin valikoimasta löydät myös frisbeegolfvalmennusta.

Frisbeepoint tarjoaa valmennusta pääkaupunkiseudulla. Powergrip puolestaan järjestää valmennuksia pääsääntöisesti Oulussa, Tampereella ja Vihdissä.

Haix Black Eagle Adventure 30 Low.

Haix Black Eagle Adventure 30 Low.

Haix-kengät
Haixin kengät ovat kenties parhaat markkinoilla olevat kengät frisbeegolfiin. Haixin Black Eagle kengät ovat kevyet mutta tukevat Gore-Tex kengät vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön ja niiden pohjan kuviointi takaa loistavan pidon.

Powergripin valikoimassa olevat Haixin kengät ovat nyt tarjouksessa 149,00 euron hintaan.


0 kommenttia:

Jätä kommentti