"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Konopiště Moving Day – McBeth kiri ykköseksi!

13.5.2017 19:16

Disc Golf World Tourin toinen osakilpailu, Konopiště Open, jatkui tänään Tšekin Benešovissa. Niin kutsuttu Moving Day, toinen kierros, tarjosi draamaa varsinkin miesten sarjassa. Paul McBeth kiri upeasti Ricky Wysockin ohi ykkössijalle, Eveliina Salonen pysyi tiukasti naisten kärjessä.

Eveliina Salosen neljän heiton johto seuraavana tulevaan Vanessa Van Dykeniin on edelleenkin tosiasia toisen kierroksen päätteeksi. Salosen kierrostulos oli tänään 71 (+4) ja Van Dyken päätyi heittämään täysin saman tuloksen. Henna Blomroos on edelleen sijalla kolme, kymmenen heiton päässä Salosesta.

Jenni Eskelinen pitää sijaa kuusi hallussaan ja Anne Kettunen sijaa seitsemän. Eroa naisilla keskenään viisi heittoa ja Eskelisellä kärkeen 14 heittoa. Niina Turtiainen pysyi jaetulla sijalla yhdeksän tuloksella 163 (+29).

Vanessa Van Dyken pitää toista sijaa hallussaan. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Miesten sarjassa suoranaista draamaa!

Ricky Wysocki lähti toiselle kierrokselle neljän heiton erolla seuraaviin, mutta Paul McBeth alkoi pian kuromaan eroa kiinni. McBeth heitti saman (-15) tuloksen tänään mitä Wysocki eilen ja on näin ollen rataennätyksen haltija yhdessä Wysockin kanssa. McBeth johtaa kilpailua yhdellä heitolla tuloksella 108 (-26). Wysocki toisena tuloksella 109 (-25) ja kolmantena lymyää Nate Sexton kokonaistuloksella 110 (-24).

Sextonin tutut pyöräytykset kiekolla ennen vuoroa. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Showmiehenä tunnettu Simon Lizotte tarjoili taas lauantaina yleisölle linjoja, joita muut eivät tarjoile. Show ei koitunut miehen kohtaloksi, vaan hänelle hyvin epätyypilliset puttimissit väylillä 17 ja 18. Missattujen puttien vuoksi, joita viimeisellä väylällä tuli jopa kaksi kappaletta, Simon on tällä hetkellä sijalla neljä tuloksella 113 (-21).

Lizotte, showmies. Video: DGWT:n Instagram -tili. 

Kärjen takana varsinainen suomalaisarmeija

Luukas Rokkanen on edelleen parhaiten sijoittunut suomalaismies, mutta jakaa nyt viidennen sijan Teemu Nissisen kanssa. Nissisen huiman (-10) kierroksen kruunasi eagle väylällä 11.

Myös Pasi Koivu heitti parhaan suomalaiskierroksen tänään yhdessä Nissisen kanssa ja hän jakaa sijan kahdeksan Raimo Sokan ja kolmen muun kanssa, kuten KJ Nybon. Herrojen tulos 119 (-15).

Miesten väliin, sijalle seitsemän, nousi tänään hallitseva Suomen mestari Leo Piironen. Piirosen yhteistulos kahdelta kierrokselta 118 (-16) ja hän pitää kyseistä sijaa itsellään ihan yksin.

Luukas Rokkanen huudattaa yleisöä. Video: DGWT:n Instagram -tili.

Kilpailu jatkuu huomenna viimeisellä kierroksella

Kilpailu jatkuu huomenna sunnuntaina kolmannella ja viimeisellä kierroksella. Miesten liveseuranta löytyy täältä. Naisten livetuloksia voi seurata täältä. DGWT:n Instagram -tililtä löytyy huikea määrä videoita myös suomalaisista. Kuvia ja statseja voit käydä katsomassa Disc Golf World Tourin kotisivuilla.

Helpon näköinen eagle alá McBeth. Video: DGWT:n Instagram -tili.

Artikkelikuva: Eino Ansio / DGWT.


0 kommenttia:

Jätä kommentti