"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Koivu jahtaa European Mastersin voittoa, Nybolle upea hole-in-one

19.7.2014 00:22

European Masters jatkui perjantaina helteisessä säässä Tukholmassa Järva DiscGolfParkin par 64 –radalla. Johtoa pitää toisen kilpailupäivän jälkeen kaksi pelaajaa. Pasi Koivu vastasi päivän parhaasta kierroksesta.

Koivu päivän kuumin pelaaja

Viidenneltä sijalta perjantain kierrokselle lähtenyt Suomen Pasi Koivu nousi European Mastersissa jo kolmanneksi huipputuloksella 54. Koivun ero kärkeen on ainoastaan yhden heiton verran. Kilpailun kärjessä ovat tasatuloksessa Tanskan Karl Johan Nybo sekä Yhdysvaltain Paul McBeth.

Koivu oli yhtä väylää vaille tyytyväinen peliinsä. Kierroksen jälkeen Koivu jutteli tyynenä ja itsevarmana.

”Aion jatkaa samaa peliä kuin tänään, mutta huomenna toiseksi viimeisen väylän bogey muuttuu birdieksi, sitten kierros on täydellinen. Tietenkään tuulesta ei voi tietää vielä mitään, mutta jos tuulee, silloin osa väylistä muuttuu kyllä hankalammiksi. Joitakin heittolinjoja muutetaan vielä, mutta kiekkovalinnat eivät muutu”.

Loistovireisen Koivun tavoite tässä vaiheessa kilpailua on selkeä. ”Todellakin, voitosta pelataan!”

Kierrokselle kärjessä lähtenyt Karl Johan Nybo pystyi pitämään johtopaikan. Nybo pelasi 56 ja kierrokselle mahtui myös mukaan upea 120-metrinen hole in one! Kaksinkertainen maailmanmestari Paul McBeth nousi jaettuun kärkeen neljänneltä sijalta pelattuaan perjantaina tuloksen 55. Molempien yhteistulos on nyt 18 alle par-tuloksen.

Hienoa suomalaismenestystä täydentävät jaetulle viidennelle sijalle noussut Juho Parviainen sekä kymmenettä sijaa jakavat Jalle Stoor ja Ville Piippo.

Kahdeksan kärki koki muutoksia toisella kierroksella

Kahdeksan kärki koki muutoksia toisella kierroksella

Naisten sarjassa johto vaihtui. Piikkipaikkaa pitänyt Ruotsin Ragna Bygde putosi toiseksi ja teki kärjessä tilaa USA:n Catrina Allenille. Allenin yhteistulos on nyt 129 heittoa, 1 yli ihanne tuloksen. Bydge on heiton päässä. Kolmantena on Yhdysvaltain Paige Pierce.

Kilpailu jatkuu lauantaina. Lauantain kierroksen jälkeen kilpailua jatkavat sunnuntaina 72 avoimen sarjan parasta sekä naisten sarjan 6 parasta pelaajaa.

Tulokset, avoin sarja, 5 parasta:

1. Paul McBeth, USA, 110 heittoa
1. Karl Johan Nybo, DEN, 110
3. Pasi Koivu, FIN, 111
4. William Schusterick, USA, 112
5. Richard Wysocki, USA, 115

Tulokset, naiset, 5 parasta:

1. Catrina Allen, USA, 129 heittoa
2. Ragna Bygde, SWE, 130
3. Paige Pierce, USA, 132
4. Sarah Hokom, USA, 142
4. Valarie Jenkins, USA, 142

Tulokset


0 kommenttia:

Jätä kommentti