"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfradat.fi – Rata-arvostelun päivittäminen

28.11.2023 09:21

Frisbeegolfradat muuttuvat usein ajan saatossa. Uutta rataa siistitään avaamisen jälkeen talkoilla tai väyliä päivitetään palautteen perusteella paremmiksi.

Frisbeegolfradat.fi -sivusto haluaa kannustaa ratojen kehittämistä jatkuvasti entistä paremmiksi ja tehdä sen myös paremmin näkyväksi arvosteluissa. Jatkuvasti parempaan suuntaan kehittyvien ratojen pitää saada käyttäjiltä päivittyvää palautetta myös tähtiluokituksen muodossa.

Frisbeegolfradat.fi sivustolla kirjautuneet käyttäjät voivat arvioida ratoja asteikolla 1-5 tähteä. Arvostelujen perusteella muut käyttäjät voivat löytää lähes 1000 radan joukosta ne parhaimmat matkakohteet.

Marraskuun 2023 päivityksen johdosta kirjautunut käyttäjä voi myös muuttaa jo tallennettua arviota radasta.

Radan arviointi tapahtuu rata-sivulla. Jos radan arvostelua haluaa päivittää, se onnistuu menemällä uudestaan ratasivulle ja klikkamalla tähdistä uuden arvion radalle. Käyttäjän vanha arvostelu korvataan uudella. Jolloin edelleen jokaisella käyttäjällä on vain yksi ääni.

Frisbeegolfradat.fi kannustaa kaikkia käyttäjiä arvostelemaan pelaamansa radat. Näin saadaan jatkuvasti tarkempaa ja tarkempaa tietoa Suomen parhaista radoista. Kun suunnittelet seuraavaa frisbeegolfmatkaa, niin huippukohteiden löytäminen on yhä helpompaa.

Katso lista Suomen parhaista frisbeegolfradoista tästä. Listalla ovat kaikki radat, joille on annettu vähintään 5 arvostelua.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Frisbeegolfradat.fi sivustolle, voit luoda sen ilmaiseksi täällä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti