"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfia sisätiloissa

27.11.2015 10:18

Nokialainen frisbeegolfkeskus, FribaFactory, on avannut ovensa kreivin aikaan. Frisbeegolfin harrastajilla on mahdollisuus välttää lumessa rämpiminen ja jäätyneet näpit, sillä 2100 neliön kokoisessa ja 7 metriä korkeassa hallissa harjoitteluolosuhteet ovat optimaaliset ympäri vuoden.

FribaFactory01

Mittava halli tarjoaa monia mahdollisuuksia lajin harrastamiseen. Kiinteänä hallissa on mm. 4-väyläinen rata, useita puttiharjoittelualueita, sekä draiviverkko tutkineen ja videokameroineen, joten tekniikan hiominenkin onnistuu. Keskukseen tarjontaan lukeutuu myös frisbeegolf ProShop, kahvio ja aloittelijakurssit. Tilat ovat vuokrattavissa saunatiloineen.

FribaFactory02

Halli soveltuu hyvin viikkokisojen järjestämiseen, joita on luvassa jo avauskaudella. Hallin väylät ovat helposti muokattavissa ja viikkokisoissa todennäköisesti nähdään 6-7 väylän kattaus. Väyliä rajaavia verkkoja siirtämällä hallissa voi heittää jopa n. 100 metrisiä heittoja. Hallin kausi ei rajoitu vain talveen, vaan se palvelee ympäri vuoden. Jatkossa tehtaan tarjonta laajenee mahdollisesti lajivalmennuksiin ja projektipäällikkö Markku Saine väläytti suunnitelmaa frisbeegolfaajan ”olohuoneesta” kisastudioneen.

Mitään hurjia siivutusväyliä ei luonnollisestikaan ole tarjolla, mutta pisimmät kiinteät väylät ovat n. 50 metrisiä ja väylät ovat haastavuudellaan yllättäneet harrastajat positiivisesti. Parempia olosuhteita frisbeegolfin harrastamiseen talvella saa hakea!

Hinnat: 6€/tunti. Kuukausikortti 99€.
Käyntiosoite: Tanhuankatu 10, 37100 Nokia
Aukiolojat: 10:00-22:00 (Ma-Su)
Lisätietoja: https://www.facebook.com/FribaFactory/

FribaFactory03


0 kommenttia:

Jätä kommentti