"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfia sisätiloissa? Fribafiesta on frisbeegolfaajan ykköstapahtuma talvella

11.12.2023 15:58

Talven hauskin frisbeegolftapahtuma Fribafiesta tulee taas. Fribafiesta järjestetään 6.-7.1.2024 Vantaalla Myyrmäkihallissa. Koko viikonlopun kestävä tapahtuma on paras lääke talven frisbeegolfkuumeeseen.

Mikä Fribafiesta?

Fribafiesta järjestetään vasta toista kertaa, mutta siitä on jo nyt tullut frisbeegolfaajan ykköstapahtuma talvisin. Vantaalla järjestettävässä Fribafiestassa on monipuolista tapahtumaa viikonlopun läpi. Ohjelmassa on valmennusklinikoita, messutapahtumaa, vapaita pelivuoroja sekä yksilö- ja parikisoja. Molemmat tapahtumapäivät päättyvät yöpelivuoroihin, joten frisbeegolfia voi pelata aina yön pikkutunneille asti.

”Olen innokas frisbeegolfaaja varsinkin kesäisin. Talvisin minua ei kiinnosta lähteä metsään touhuamaan. Etsin paikkaa, jossa voisin pelata talvella frisbeegolfia, mutta en löytänyt. Siitä syntyi ajatus Fribafiestasta”, idean kehittäjä ja yrittäjä Markku Haapalehto kertoo.

”Meillä on mukana kaikkia aivan aloittelijoista huippupelaajiin. Esimerkiksi valmennusklinikoita on pitämässä maajoukkuevalmentajaa ja huippupelaajia”, Haapalehto kuvaa.

Jokainen pääsee varmasti pelaamaan itse, sillä hallista voi varata toki pelivuoron, mutta ilmoittautua myös kilpailuihin. Kisapalkintoihin on panostettu Haapalehdon mukaan erityisesti. Palkintoja on jaossa puttauksen talvimestaruuskisasta, holarikisasta sekä yksilö- ja parikisoista.

Ja kyse ei ole ainoastaan puttailuista, kun sisäradalta löytyy peräti 105 metrinen väylä.

Fribafiesta rata
Fribafiestassa on mahdutettu paljon erilaisia väyliä sisätiloihin.

Faneille on tarjolla myös herkkua, kun näytöskisassa nähdään Väinö Mäkelä, Kristian Kuoksa, Heidi Laine ja Jenni Karppinen. Näytöskisana on frisbeegolfin 10-ottelu, jossa lajeina on erilaisia hauskoja ja teknisiä heittohaasteita.

”Jos on frisbeegolfin ystävä, Fribafiestassa on varmasti hauskaa. Tekonurmella on todella mukava pelata frisbeegolfia tammikuussa”, Haapalehto naureskelee.

Artikkelikuvassa Riku Nieminen ja Kristian Kuoksa ovat tutustumassa Myyrmäkihallin tekonurmeen ennen tammikuun tapahtumaa.

Myös Frisbeegolfmedia on mukana Fribafiestassa lauantaina 6.1.2024. Katso tapahtuman ohjelma täältä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti